Gość Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 znacie jakies strony z klamrami wojskowymi , bo znalazlem jedna i niewiem jaka to jest , a chialbym ja zidentyfikowac
Gość Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 znacie jakies strony z klamrami wojskowymi , bo znalazlem jedna i niewiem jaka to jest , a chialbym ja zidentyfikowac
Raned Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Jeżeli nie masz możliwości dołączenia zdjęcia to opisz swoją klamrę a napewno powiemy Ci co to jest. Przejrzyj ostatnie posty na temat klamer a być może znajdziesz swoją.
Gość Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 a wiec tak . jest to chyba oficerska (okragla) wokol sa klosy zboza w srodku jest troche zniszczona al jest cos jagby sfastyka .a z drugiej strony sa napisy - wielka litera A ,a pod nia DR(a dalej jest utlenione aluminium i jest chyba GM-calos to chyba DRGM}pod tymi napisami jest 3 i znowu korozja.to tyle nieweim czy z mojego opisu ktos to zidentyfikuje.
marg33 Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Zobacz na stronę:www.derfreiwillige.com , sporo linków.
Heinz Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Jeśli wokół są kłosy zboża to na bank jest to klamra oficera RAD-u, w środku powinna być swastyka na łopatce. Innych z kłosami zboża raczej nie było. Gratuluje trafienia.Pozdrawiam.
Heinz Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 No i teraz mamy pewność tylko ta jest chyba z pasem galowym czy czymś podobnym ...http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N01649.htmlPozdrawiam.
Gość Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 TAK TO WLASNIE TA!!. wielkie dzieki za pomaoc .a mam pytanie co to byla za jednostak i czy jest to rzadka klamra.
Pytanie
Gość
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.