Gość Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 znacie jakies strony z klamrami wojskowymi , bo znalazlem jedna i niewiem jaka to jest , a chialbym ja zidentyfikowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 znacie jakies strony z klamrami wojskowymi , bo znalazlem jedna i niewiem jaka to jest , a chialbym ja zidentyfikowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Jeżeli nie masz możliwości dołączenia zdjęcia to opisz swoją klamrę a napewno powiemy Ci co to jest. Przejrzyj ostatnie posty na temat klamer a być może znajdziesz swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 a wiec tak . jest to chyba oficerska (okragla) wokol sa klosy zboza w srodku jest troche zniszczona al jest cos jagby sfastyka .a z drugiej strony sa napisy - wielka litera A ,a pod nia DR(a dalej jest utlenione aluminium i jest chyba GM-calos to chyba DRGM}pod tymi napisami jest 3 i znowu korozja.to tyle nieweim czy z mojego opisu ktos to zidentyfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marg33 Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Zobacz na stronę:www.derfreiwillige.com , sporo linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Jeśli wokół są kłosy zboża to na bank jest to klamra oficera RAD-u, w środku powinna być swastyka na łopatce. Innych z kłosami zboża raczej nie było. Gratuluje trafienia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 No i teraz mamy pewność tylko ta jest chyba z pasem galowym czy czymś podobnym ...http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N01649.htmlPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 TAK TO WLASNIE TA!!. wielkie dzieki za pomaoc .a mam pytanie co to byla za jednostak i czy jest to rzadka klamra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.