tominml Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Pytanie jak w temacie. Czy wie ktoś cokolwiek na temat pochodzenia i okresu powstania tego egzemplaza?zakładajac ze to oryginał, a co do tego nie mam pewnosci.chce go kupić ale nie wiem czyb warto.
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Czyżby komuś nie pasowała czyjaś odpowiedź o podróbkach z koła? :)
tominml Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 nie to przez pomyłkę!!!!!!!!!!!sorki bocian jak co to usuń
tominml Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 nie to przez pomyłkę!!!!!!!!!!!sorki bocian jak co to usuń
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Też już to zauważyłem :) -wracam do tamtego postu
Pytanie
tominml
Pytanie jak w temacie. Czy wie ktoś cokolwiek na temat pochodzenia i okresu powstania tego egzemplaza?zakładajac ze to oryginał, a co do tego nie mam pewnosci.chce go kupić ale nie wiem czyb warto.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.