w@riat Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Czołem. W tym wątku będę dawał zdjęcia tylko co ciekawszych rzeczy. Proszę ogólnie o identyfikacje jeżeli się mylę. A więc zaczynamy !Od lewej: - Francuski guzik granadierski (* P H * PARIS)- 1/4 kopiejki (1840)- Broszka? Odznaka? Kolejarza.- Malutki guziczek (naprawde mały) od mankietu.- 2 grosze (1923)- Prusaczek sygnowany.- Zwykły bez oznaczeń z tyłu napis (best quality)- 10 groszy (1840)- Marynarski (brak zadka ;) )A reszta to około 30 kalesoniaków, 20 od celty i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waz4 Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Bardzo ladny ten grenadierek.Samych fajnych trafien zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 22 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2007 Oj słabiutko wczoraj mi poszło...Co krok to kalesoniak. Dużo kopania mało ciekawych rzeczy.Tylko te ciekawsze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Kwiecień 2007 Share Napisano 22 Kwiecień 2007 -Słabiutko-.Bardzo ładne guziczki.Słabiutko jest wtedy gdy po kilku godzinach łażenia trafisz 2 łuski od pepeszy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgadza się bardzo ładne trafienia. Wklejaj kolejne słabe fanty:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prusak1917 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 całkiem fajne te wykopki takie słabe nie są dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prusak1917 Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 ja po całym dniu jeden gar przestrzelony fajny fant całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 24 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Dziesiejsza bieganina :POczywiście słabe fanty. Nic ciekawszego nie wyszło.To co widać + worek śmiecia + tak na oko 80 kalesoniaków.Może ktoś przy okazji powie co to za blaszka z napisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Bardzo fajne trafienia jak na miejsce gdzie szukasz. A to coś z literkami to może jakiś żeton być, jak możesz to daj foto tyłu, czy tam jakiejś szpilki do przypięcia na ubranie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajne fanty...Ale ten guzik najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Piątek :) Grzało jak cholera. Twarz i kark mam całe czerwone. Trzeba było chyba wziąśc jednak tą czapke :)A złomu dzisiaj ? Uhuhuhu na parę piwek będzie.Kto mi powie co to może być te cuś na górze ? (3 od prawej)Yasioo nic nie ma do przypięcia więc zapewne żeton. pattern1937 który ?Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajne fanty.Może się kiedyś razem na wykopki wybierzemy? Ja też kopię w tych podbiałostockich okolicach. Szkoda że dzisiaj nie było się z kim zgadać. Jak coś to moje gg: 692 44 34. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Jak to który... grenadierski francuski, bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Troszkę wyszło. Szkoda ,że orzełki nie całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 siemka w@riat,gratuluje fenciorków , powiedz, na Midasa? chyba mała sonda ? bo ja latam tylko na dużej. pozdro, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Nie nie :) Już nie midasem. Zmieniłem sprzęt na ACE 250 Ale co do Midasa to polecam tylko i wyłącznie małą sondę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Nie dam zdjęcia bo nie maM mOGĘ SIĘ POCHWALIĆ ŻE KOŁo swojego domu znalazłem monetę z okresu cesarstwa żymskiego Szukam tęż militarii głównie w Studziankach proszę okontakt na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Cześć. Napisałem do Ciebie na maila ale bez odpowiedzi już parę dni. Odezwij się na GG 3762246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.