żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 laik laik, sa google;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 myslisz , ze klient znalazl i googlal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 poGOOGLE'am i oddam smutnym" he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 hmm nie wiem może. dla mnie to najbardziej prawdopodobna odpowiedź, bo gdyby się znał i wiedziłą co ma to możliwe, że zastanowiłby się kilkanaście razy zanim oddał. Chociaż, może na fakcie był uczciwy, no bo z drugiej strony robić sobie smrodu koło d... przez takie coś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 fajnie sie z Toba dyskutuje , ale ide sapac i z takim przekonaniem, ze klient ma cos na deklu. milej nocy pzdr:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Taa z wzajemnością beero;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Oczywiście, że bym oddał - przecież jestem praworządnym obywatelem IV RP. Panowie...W obliczu wielkiego Oka Saurona, które pewnie przegląda posty takie dyskusje publicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Tak, szczególnie, że od czasów przystąpienia do NATO polska komórka Echelonu znajduje się pod Psiarami, czyli dokładnie tam gdzie ten wieelki ośrodek TPSA. Więc jak to wszystko jest monitorowane pomyślcie sami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.