dominik92 Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam!Mam zamiar kupić Garreta lecz irytuje mnie jedno-kolor.Czy jest on dostępny w innych kolorach?Proszę o szczerość!
gerard_w Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 jak sie chodzi po polu to kolor nie przeszkadza :) a jak idę do lasu to zrobiłem sobie pokrowiec na elektronikę i podłokietnik :) czasem sie bije że mnie ktoś ze snajperem pomyli :Dpozdroofka
hp640c Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 niestety nie ma innych kolorowtrzeba sobie samemu z tym poradzic i jakos zamaskowac pudelko
kamamax Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Polecam farbki do modeli plastykowych. Odtłuszczamy i malujemy...
pokemon Napisano 9 Maj 2007 Napisano 9 Maj 2007 Z tym wzięciem za snajpera, to wcale nie takie śmieszne. Mam takiego sąsiada myśliwego, który sam nie za bardzo przestrzega reguł Dasz bór" i lubi sobie zrobić wyskok na zajączka. Pewnego dnia widziałem lufę dwururki wycelowaną we mnie zza drzewa. Zauważyłem to dopiero po kolorze żółtej kurtki którą miał na sobie, a podszedł mnie rzeczywiście jak zwierzynę bardzo sprytnie i niezauważenie. Skończyło się na wymianie pozdrowień cześć-cześć na szczęście. Do tej pory nie wiem, czy bardziej bał się tego że go widziałem, że kłusuje, czy bardziej tego, że chciał kropić stróża prawa mającego ująć kłusownika na gorącym uczynku, którym niby ja miałbym się okazać he,heTo jest kolejny przykład, iż bycie odkrywcą to niełatwy a nawet ryzykowny kawałek chleba, który koledzy nazywają hobby :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.