Skocz do zawartości

Garret ace250

dominik92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jak sie chodzi po polu to kolor nie przeszkadza :) a jak idę do lasu to zrobiłem sobie pokrowiec na elektronikę i podłokietnik :) czasem sie bije że mnie ktoś ze snajperem pomyli :D
pozdroofka
  • 4 weeks later...
Napisano
Z tym wzięciem za snajpera, to wcale nie takie śmieszne. Mam takiego sąsiada myśliwego, który sam nie za bardzo przestrzega reguł Dasz bór" i lubi sobie zrobić wyskok na zajączka. Pewnego dnia widziałem lufę dwururki wycelowaną we mnie zza drzewa. Zauważyłem to dopiero po kolorze żółtej kurtki którą miał na sobie, a podszedł mnie rzeczywiście jak zwierzynę bardzo sprytnie i niezauważenie. Skończyło się na wymianie pozdrowień cześć-cześć na szczęście. Do tej pory nie wiem, czy bardziej bał się tego że go widziałem, że kłusuje, czy bardziej tego, że chciał kropić stróża prawa mającego ująć kłusownika na gorącym uczynku, którym niby ja miałbym się okazać he,he
To jest kolejny przykład, iż bycie odkrywcą to niełatwy a nawet ryzykowny kawałek chleba, który koledzy nazywają hobby :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie