hajdi Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Napisano 11 Kwiecień 2007 znalazłem ostatnio medalik i nie wiem co to dokładnie jest. Nie mam na razie możliwości zamieszczenia fotek. znajduje sie na nim: -Z jednej strony twarz ukazana z profilu i napis: Wilchelm II Deutscher Ka_ ser Koning V Preussen. tu gdzie jest myślnik jest koluszko i ni moge odczytac litery i koning jejt pisane przez o umlaut.-Z drugiej strony: Zur Erinnerung, na środku An Maine Recrutiren
beaviso Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Nooo, niezły okaz, skoro jest tam napisane Wilchelm II" :)))
rozbooj Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Cysorz Wiluś honorował tym odznaczeniem zasłużonych dyslektyków.
czarnykot Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 http://derrittmeister.com/productpages/051037.htm pewnie o to chodzi... sam mam kilka.... a kiedyś myślałem, że to coś warte ;]
hajdi Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 każdy ma prawo się pomylić :) Chodziło mi o Willhelma. Ale nie jest to powyższy medalion. Postaram się niedlugo zamieścić fotki, Mój medalik jest mniejszy i z jakiejs miękkiej blachy. Pozdrawiam i dzięki za korekte
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.