hajdi Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 znalazłem ostatnio medalik i nie wiem co to dokładnie jest. Nie mam na razie możliwości zamieszczenia fotek. znajduje sie na nim: -Z jednej strony twarz ukazana z profilu i napis: Wilchelm II Deutscher Ka_ ser Koning V Preussen. tu gdzie jest myślnik jest koluszko i ni moge odczytac litery i koning jejt pisane przez o umlaut.-Z drugiej strony: Zur Erinnerung, na środku An Maine Recrutiren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Nooo, niezły okaz, skoro jest tam napisane Wilchelm II" :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbooj Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Cysorz Wiluś honorował tym odznaczeniem zasłużonych dyslektyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 http://derrittmeister.com/productpages/051037.htm pewnie o to chodzi... sam mam kilka.... a kiedyś myślałem, że to coś warte ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajdi Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 każdy ma prawo się pomylić :) Chodziło mi o Willhelma. Ale nie jest to powyższy medalion. Postaram się niedlugo zamieścić fotki, Mój medalik jest mniejszy i z jakiejs miękkiej blachy. Pozdrawiam i dzięki za korekte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.