pancerny Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Od czego może pochodzić ten kranik posiada napis 'UNION'
pancerny Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 tak zgadza się w tym miejscu znajduje się niewielki otwór przelotowypozdrawiam pancerny!
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 To stawiam na coś lotniczego. Otwór był na zawleczkę, żeby się samoczynnie nie odkręcało. Oto mój z amerykańskiego bombowca B-17, który spadł w mojej okolicy.Pozdrowieniaszczepciu
pancerny Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 dziękuje szczepciu za podpowiedz z tego co wiem to jakiś samolot w miejscu znalezienia tego kranika też się rozbił teraz spróbuje dowiedzieć się co to była za maszynapozdrawiam
pancerny Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Napisano 6 Kwiecień 2007 Tak myśle że może chodzi o auto union więc jakiś pojazd DKW motocykl, samochód a może polski sokół?
Pytanie
pancerny
Od czego może pochodzić ten kranik posiada napis 'UNION'
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.