profos Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 haupttman, fajne fanty. Po takiej reklamie to za pół roku z tego dużego wału zostanie wielki rów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 No co ty,straż miejska nie pozwoli im na to!Teraz już pilnują tego terenu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Szkoda, że nie mogłem być na zlocie( egzaminy zawodowe). Chciałem sobie z tobą pogadać. Mieszkamy nie tak daleko od siebie.Ten skarb z monetami robi wrażenie. A co do twoich odkryć w Nysie: są fajne. Jeśli chodzi o straż miejską to strach się ich bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Nie masz czego żałować,ja też nie byłem na zlocie!Z resztą nic straconego,zawsze możemy się spotkać i pogadać.W Nysie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Hehehe,to jest zabawne... praktycznie wszyscy poszukiwacze z Nysy i okolic nie pojawili sie na zlocie....ja tez nie, zreszta.Stwierdzilem ze lepiej isc pokopac hehehehee...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Chyba dobrze zrobiłeś idąc kopać,bo z tego co czytałem i widziałem na foto to rewelacji nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 niedawno tez w nysie bylem i troche szpargalkow wyciagnelem :) ale co ja chodzilem tylko 2 godzinki . wyskoczylo kupe lusek kawalek ozdoby z jeleniem i 4 niesmiertelniki :) niedlugo bede znow atakowac wasza miejscowosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Krystian a jakie ci te blaszki wyszły? masz foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 a no mam http://img146.imageshack.us/my.php?image=obraz005ys3.jpgto przed czysczeniem po oczyszczeniu 2 sa w dobrym stanie 2 w takim sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 No fajny!Ja nie wiele blaszek wyciągłem na Nysie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Parę kilometrów od Nysy wyciągłem taką ciekawą połóweczke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Hehe, hauptmann ta blacha to z tej serii z okolic Prudnika ? Calkiem sporo azerow tam bylo...A to pare moich bagnecikow:))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 No właśnie że nie,znalazłem ją przypadkiem na Łambinowicach!Uwielbiam tam latać,bo zawsze coś ciekawego wyskoczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Fajne bagneciki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 co do blaszek to mam miejsce gdzie tego moze byc wiecej bo mialem duzo sygnalow w poblizu wykopania tej czworki ale czas gonil do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Na fortach ją znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Cześć. Jestem z okolic Nysy.Informacje znajdziesz na poznajmy się.Sorki,że nie odpisywałem ale miałem egzamin na prawko.Odezwij sie na gg 436101. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 To już lepiej daj jakiś numer do siebie,zadzwonię i pogadamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 660561694 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 jak tys ta lufe niepostrzezenie do domu dotachal ?:O:O:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Chłopie nie pytaj nawet! Wiozłem ją w bagażniku jakieś 25km,ale najciekawszy był moment jej wyciągania!Piękny niedzielny ranek około godziny 9-10,spacerowiczów z pieskami i biegaczy w cholere,a ja w 1,5 metrowym dołku(kumpel na górze)i szarpiemy się z tą rurą!!!Gapiów i pytań 100 tysięcy,ale zdążyłem ją wytargać i zasypać dołek przed przyjazdem straży miejskiej!(jakiś emeryt dzwonił!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 He,he to tak jak swego czasu zepsół mi się maluch, więc wtoczyłem go na chodnik mimo zakazu zatrzymywania i dawaj wykręcać pompę paliwa. Za ogrodzeniem jakiś cieć jeździł na grabiach i zagrabiał liście. Potszedł do mnie i mówi tak:- Panie, tu nie wolno parkować!Ja mówię mu:- Nic nie poradzę. Widzi Pan co się stało?i pokazałem mu ręcę w smarze...A on do mnie:- Ide dzwonić po straż miejską. Ja na Pana miejscu bym się zabierał.I zadzwonił pajac a oni przyszli, pogadaliśmy i nic mi nie zrobili, ale najciekawsze to było to, że za mną zaczęli parkować kolejni nie patrząc na znak, a sugerując się, że ja stoję. Oj naczesali chłopaki wtedy na mandatach, naczesali. Patrzcie jaki to uczynny naród :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Swoją drogą haupttman to podziwiam twój heroizm. Widzę że było warto? Ale byś się żdziwił jakbyś wykopał rurę kanalizacyjną z żeliwa. Chybaby cię krew zalała...tyle trudu na marne. Ale jednak...Musiałeś mieć jakiś cynk, przeczucie, albo...sam nie wiem co...chyba fart :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Przyznam się że trafiłem na to całkiem przypadkowo!Mówią że jestem FARTOWNY,i to chyba było to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 No nie gadaj że kopiesz zawsze półtorametrowe doły (strefa przemarzania) bo masz sygnał przy wale gęsto uczęszczanym przez ludzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.