zyzio_kopaczka Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 Na allegro pojawiła się aukcja z archetypami jak obok na zdjęciu.Gość ma dojście - prawdopodobnie - do niesamowitego miejsca archeo, bo rzeczy jakie oferuje są - delikatnie mówiąc - chyba unikatowe.Ja takie rzeczy widziałem tylko w muzeum.
zyzio_kopaczka Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Napisano 2 Kwiecień 2007 Fotka z poprzedniej aukcji.Potrafi ktoś zlokalizować czasokres ?
jasradocha7 Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 WitamKurczę,jeśli to oryginały i jeśli nie zostały przywiezione zza granicy,to gość faktycznie może niszczy coś bardzo poważnego.
Louis Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam,ciekawe maleństwa, ale należy pamiętać, że takie drobiazgi bardzo łatwo odlać w domowym zaciszu, a potem przy użyciu odpowiednich chemikaliów ubrać je w asową" patynę. Słyszałem o takich przypadkach. Pozdrawiam
kopijnik2 Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 cicho siedząc - myślałem, że ktoś się odezwie w sprawie - merytorycznie...obcy mix kulturowy - stawiam na azję mniejszą z czasów rzymskich.dwa obiekty starsze...ktoś, coś dołoży?
huk 100 Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 po tobie zawsze to już nie ma co dokładać -pozdro
traper6 Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Możecie mi zapodać link do tej (tych) aukcji. Albo w jakim dziale ich szukać.Co do id to raczej bym się przychylał do zdania kolegi kopijnika2.Swego czasu dosyć głośno było o produkcji artefaktów z brązu w zielonogórskim.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.