Guest Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Witam! Interesują mnie wszelkie wiadomości na temat sprzętu pancernego z II wojny światowej znajdującego się w rękach polskich kolekcjonerów. Byłbym niezmiernie wdzięczny z wszelkie informacje.Pozdrawiam!!!!
Gandalf de Grey Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Salve,Hmmm wydaje mi sie, ze podajac taka informacje odkrywalo sie by pewne karty, ktorymi nie do konca mozna sie chwalic.Sadzac po liczbie oslon - nikt sie raczej nie bedzie kwapil...Z szacunkiemGandalf de Grey
R. Lewy" Lewszyk Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 HI,hi,hi dowcipniś. Może chcesz jeszcze kod do alarmu w moim warsztacie???? Poza tym, określenie prywaciarz" ma nieco negatywne brzmienie.;-)
Guest Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Zabawny postLiczba odsłon w czasie jednej doby świadczy o dużym zainteresowniu pozdrawiamHenryk Gralec
michał ł Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 W sumie chciałbym wiedzieć co jest u nas, oczywiście bez nazwisk, adresów itp. po prostu co mniej więcej jest (nie znam nikogo ze sprzętem a chciałbym wiedzieć, czego nie widzę ;) )
Hartmann Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Także nie cierpię słowa prywaciarz" - co niby ono ma oznaczać ??? Hart
Guest Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Definicja prywaciarza" z lat pięćdziesiątych ub. stulecia:Hiena żerująca na przedstawicielach ludu pracującego miast i wsi, bezczelne indywiduum dorabiające się krzywdą i kosztem tegoż ludu pracującego, dalej w/g wyobraźni lub przeczytać jedno przemówienie tow. I Sekretarza ( dla młodzieży wyjaśnienie: to taki substytut głowy państwa" z tegoż okresu ).Przykłady:piekarz zarabiający na chlebie i bułkach, sklepikarz na sprzedaży marmolady na deka, mechanik samochodowy na naprawach tłumika przy Warszawie ( inne części były tylko w Motozbycie).W/g kllcośtam" dzisiejszy prywaciarz" to.... no właśnie kto?Ja się już powoli zaczynam domyślać kto...pozdrowienia dla wszystkich na forum, nie tylko prywaciarzyHenryk Gralec
Hartmann Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Następne pytanie będzie o książki u paskarzy lub o hełmy u krwiopijców itd , itp . A potem postulat by czynnik społeczny odebrał wszystko prywaciarzom,paskarzom i krwiopijcom i przekazał .................... czynnikowi społecznemu.HartA potem tylko jak napisał Daukszewicz :)))))))))))))))Gdy w twoje drzwi zapuka wrógTy weź siekierę,piłę,strugi wszystko to oddaj wrogowii niech sam sobie trumne zrobi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Monsun Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Guten morgen Krasnoludken,Krwiopijca składa na siebie donos, że ma w posiadaniu niemiecki hełm wz. Urinetopf wyprodukowany w Lübeck w firmie Scheissdeckel. Nie odbierajcie mi go ...:))))):PPPPPP
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.