Gość Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Witam! Interesują mnie wszelkie wiadomości na temat sprzętu pancernego z II wojny światowej znajdującego się w rękach polskich kolekcjonerów. Byłbym niezmiernie wdzięczny z wszelkie informacje.Pozdrawiam!!!!
Gandalf de Grey Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Salve,Hmmm wydaje mi sie, ze podajac taka informacje odkrywalo sie by pewne karty, ktorymi nie do konca mozna sie chwalic.Sadzac po liczbie oslon - nikt sie raczej nie bedzie kwapil...Z szacunkiemGandalf de Grey
R. Lewy" Lewszyk Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 HI,hi,hi dowcipniś. Może chcesz jeszcze kod do alarmu w moim warsztacie???? Poza tym, określenie prywaciarz" ma nieco negatywne brzmienie.;-)
Gość Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 Zabawny postLiczba odsłon w czasie jednej doby świadczy o dużym zainteresowniu pozdrawiamHenryk Gralec
michał ł Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 W sumie chciałbym wiedzieć co jest u nas, oczywiście bez nazwisk, adresów itp. po prostu co mniej więcej jest (nie znam nikogo ze sprzętem a chciałbym wiedzieć, czego nie widzę ;) )
Hartmann Napisano 6 Listopad 2003 Napisano 6 Listopad 2003 Także nie cierpię słowa prywaciarz" - co niby ono ma oznaczać ??? Hart
Gość Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Definicja prywaciarza" z lat pięćdziesiątych ub. stulecia:Hiena żerująca na przedstawicielach ludu pracującego miast i wsi, bezczelne indywiduum dorabiające się krzywdą i kosztem tegoż ludu pracującego, dalej w/g wyobraźni lub przeczytać jedno przemówienie tow. I Sekretarza ( dla młodzieży wyjaśnienie: to taki substytut głowy państwa" z tegoż okresu ).Przykłady:piekarz zarabiający na chlebie i bułkach, sklepikarz na sprzedaży marmolady na deka, mechanik samochodowy na naprawach tłumika przy Warszawie ( inne części były tylko w Motozbycie).W/g kllcośtam" dzisiejszy prywaciarz" to.... no właśnie kto?Ja się już powoli zaczynam domyślać kto...pozdrowienia dla wszystkich na forum, nie tylko prywaciarzyHenryk Gralec
Hartmann Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Następne pytanie będzie o książki u paskarzy lub o hełmy u krwiopijców itd , itp . A potem postulat by czynnik społeczny odebrał wszystko prywaciarzom,paskarzom i krwiopijcom i przekazał .................... czynnikowi społecznemu.HartA potem tylko jak napisał Daukszewicz :)))))))))))))))Gdy w twoje drzwi zapuka wrógTy weź siekierę,piłę,strugi wszystko to oddaj wrogowii niech sam sobie trumne zrobi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Monsun Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Guten morgen Krasnoludken,Krwiopijca składa na siebie donos, że ma w posiadaniu niemiecki hełm wz. Urinetopf wyprodukowany w Lübeck w firmie Scheissdeckel. Nie odbierajcie mi go ...:))))):PPPPPP
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.