Skocz do zawartości

Forum na DVD

Kaba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pisząc o odświeżeniu forum nie miałem na myśli wprowadzanie avatarów, super-ikonek, tysiąca zbędnych hacków" m.in. z punktacja hp i masy innego softu. W głównej mierze jest to udogodnienie od strony zarządzania treścią i formą forum. Nie wiem na ile pozwala dzisiejsza wersja panelu administratora. Osoby, które pracowały chociażby na phpBB (mimo, że do końca nie polecam - wole bardziej opensource'owe rozwiązania) wiedzą jakie to ma ogromne możliwości konfiguracji i zarządzania.
Napisano
Bardzo ciekawy pomysł... a nie można polecieć z zasadą, że jak coś jest dawane na forum jako fota to już tak jakby należy do forum i nie trzeba się pytać tego uploadera o zgodę :>? Przecież i tak tu jest wiele fotek takich noo.. hmm :) A internet to zwycięstwo ducha nad materią" więc prawa autorskie akurat powinny ustąpić idei przyświecającej Odkrywcy (moim zdaniem :D)
Napisano
ja mysle iz ciekawym pomyslem byloby wydanie plyty ale zawierajacej nie cale forum tylko wybrane i opracowane wszelkie porady dla poszukiwaczy np. podzielone na rozne dzialy: dzial konserwacja i wybrane wszystkie metody konserwacji, sprzet i opisy sprzetu, opinie uzytkownikow, oceny, wszystkie historyki z czolgami, wybrane przedmioty zidentyfikowane, Opisy WP 19939, zbiór zdjec z forum itp itd. Taki mini pomocnik dla eksploratora bo troche sie na tym forum tego nazbieralo.
Napisano
Ok militarnik tylko pytanie kto to opracuje i co z prawami autorskimi? :)

Forum służy jako nośnik to wymiany poglądów przez użytkowników. Nie nabywamy automatycznie praw do ich wiedzy.
Można zamieścić takie opracowania w serwisie dla wszystkich ale nadal nie widzę na horyzoncie aż po Alaskę osoby chętnej żeby to uczynić :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie