Bocian Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 A to w regulaminie czytałeś?* Nazwa wybrana przez użytkownika przy rejestracji nie może obrażać innych uczestników serwisu ani naruszać ich dóbr osobistych
langfuhr Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Nic w Polsce nie stoi. Diorama, i to słaba. Nic węcej.
steinbach Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 A jednak w Polsce.Niestety nie do wydarcia...kumpel je namierzył i pozwolił zarzucic fotki.Przepraszam wszystkich za niefortunny nick..nie wiem czemu przyszedł mi do głowy pierwszy.jak może byc waga tych wraków?nie, nie sprzedam na złom...pozdrawiam wszystkich i polecam przeszukiwanie zapadłych miejscowosci.
woytas Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Kiedys taki cos podobnego w kolorze niebieskim satlo na dworcu Wroclaw-Brochow (dworcu? )
langfuhr Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 jesli to ostatnie zdjęcie oddaje stan obecny to wypada mi tylko przeprosic, i oby więcej takich rodzynków!!!
langfuhr Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 ale i tak dziwne. ani ptaki na to nie nasrały, ani zakurzone, i jakoś tak dziwnie w tą zieleń wkomponowane...
PATRON Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 w Polsce to te zdjęcia nie są robione .A na opewno nie w jej dzisiejszych granicach.PATRON
steinbach Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Mylisz się kolego Patron. nie pokazałem tych fotek żeby teraz udowadniac przez kolejne dni ze to w Polsce. kto nie chce nie musi wierzyć.Ponawiam pytanie..ile to może w sumie ważyć?
huk 100 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 a ja to myślę że -was is das -kapusta i kwas – jak tego- to i niech tam !!! pozdro
elektrit1 Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Faktyczne, na ostatniej fotografii wygląda to za pięknie.Zadnych rdzawych zacieków, czy złażących płatów farby.Jak by to ktoś zaszpachlował,polakierował,wypolerował....
PATRON Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 steinbach- mnie nic nie musisz udawadniać bo ja wiem że tych pojazdów w polsce nie ma ...PATRON
oksio Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Mylisz sie Patron.Sam je nam w Kolekcje( fotki) zrobione w zeszłym roku:-)pozdr.Oksiops pozdrawiam i zachowuje Tajemnice.
steinbach Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 dzięki Oksiu!!!!!swoją drogą myslałem ze niektórzy z was nie reprezentuja takiej ciemnoty jak to własnie pokazali. ..ech i jak tu fanty pokazywać lub do działania zmobilizowac...pozdrawiam
oksio Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 steinbach nie pisz was" bo mam lęki :-)pozdr.oksio
oksio Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Co do wraków to jeszcze z nimi nie tak kiepsko pracowały jeszcze z 7 lat temu.Acz zdemontowane maja budy (jeden) reszta jest ok.Ale fakt ciężka sprawa z nimi . Moi koledzy też ich doglądają.Pozdrawiam.Oksio
blezor Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 PATRON -dziwny gosc z ciebie, a niedowiarek taki ze.... jezeli twierdzisz ze tych pojazdow nie ma w polsce, to udowodnij to na 100%, a nie wciskaj komus kto je sfotografowal, i chyba wie gdzie to zrobil ze tego tam nie ma gdzie to sfotografowal, zazdroscisz komus ze zobaczyl cos czego Ty nie widziales, i nie mozesz tego przezyc -takie moje wrazenie.
oksio Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 „Błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli”
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.