Skocz do zawartości

Das steht in Polen!!!

steinbach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A to w regulaminie czytałeś?

* Nazwa wybrana przez użytkownika przy rejestracji nie może obrażać innych uczestników serwisu ani naruszać ich dóbr osobistych
Napisano

A jednak w Polsce.Niestety nie do wydarcia...kumpel je namierzył i pozwolił zarzucic fotki.
Przepraszam wszystkich za niefortunny nick..nie wiem czemu przyszedł mi do głowy pierwszy.jak może byc waga tych wraków?nie, nie sprzedam na złom...

pozdrawiam wszystkich i polecam przeszukiwanie zapadłych miejscowosci.

Napisano
Mylisz się kolego Patron. nie pokazałem tych fotek żeby teraz udowadniac przez kolejne dni ze to w Polsce. kto nie chce nie musi wierzyć.

Ponawiam pytanie..ile to może w sumie ważyć?
Napisano
Faktyczne, na ostatniej fotografii wygląda to za pięknie.
Zadnych rdzawych zacieków, czy złażących płatów farby.
Jak by to ktoś zaszpachlował,polakierował,wypolerował....
Napisano
Mylisz sie Patron.
Sam je nam w Kolekcje( fotki) zrobione w zeszłym roku:-)
pozdr.
Oksio
ps pozdrawiam i zachowuje Tajemnice.
Napisano
dzięki Oksiu!!!!!swoją drogą myslałem ze niektórzy z was nie reprezentuja takiej ciemnoty jak to własnie pokazali. ..ech i jak tu fanty pokazywać lub do działania zmobilizowac...pozdrawiam
Napisano
Co do wraków to jeszcze z nimi nie tak kiepsko pracowały jeszcze z 7 lat temu.
Acz zdemontowane maja budy (jeden) reszta jest ok.
Ale fakt ciężka sprawa z nimi . Moi koledzy też ich doglądają.
Pozdrawiam.
Oksio
Napisano
PATRON -dziwny gosc z ciebie, a niedowiarek taki ze.... jezeli twierdzisz ze tych pojazdow nie ma w polsce, to udowodnij to na 100%, a nie wciskaj komus kto je sfotografowal, i chyba wie gdzie to zrobil ze tego tam nie ma gdzie to sfotografowal, zazdroscisz komus ze zobaczyl cos czego Ty nie widziales, i nie mozesz tego przezyc -takie moje wrazenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie