Skocz do zawartości

U kogo kupić kurtkę wz. 19?

Rekomendowane odpowiedzi

Chcemy kupić kilka sztuk kurtek wz. 19.
Czy ktoś ma namiary na innego producenta niż p. Frankowski?
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i namiary.

Tommy GRH 51 pp
mail:tg13@wp.pl

Oj prosze Cie, jakie tam lobby? ; ) Po prostu Frankowski to straszna bieda w porównaniu z Lancierem (który tez nie jest idealny ; p)

Od melescula kurtki wz 19 nie widziałem, ale płaszcz owszem - i prawdopodobnie od niego właśnie bede go kupował a nie od Lanciera ; )

Panowie źle mnie chyba zrozumieliście - Lancier robi ładne rzeczy i fajne - ale chyba nie powiecie że nie widzicie lobby jakie sie tworzy z grona jego użytkowników ? Owszem jest spoko, ma też minusy jak każdy produkt na rynku ale bawi mnie czasem że jest uważany jako ten jedyny bezbłędny i ten którego produkt należy mieć aby dobrze wyglądać.

Ja akurat mówiłem ogólnie o całokształcie - zawsze sie zdarzą jakieś drobne potknięcia w którymś produkcie, a co do 19 to nie mam zastrzezen, pozatym widziałem je tylko na zdjeciach i cieżko na tej podstawie cos wiecej mówic, ale kurtka wyglada na wartą polecenia, i z pewnością bije na łeb ten koszmarek frankowskiego ; )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie