tg13 Napisano 25 Marzec 2007 Autor Share Napisano 25 Marzec 2007 Chcemy kupić kilka sztuk kurtek wz. 19.Czy ktoś ma namiary na innego producenta niż p. Frankowski?Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i namiary.Tommy GRH 51 ppmail:tg13@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Lancier szyje 19 napewno i napewno deklasuje to baniate pseudo 19 produkcji franka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Lobby pro-lancierowskie widzę nie śpi :)Kurtki wz.19 szyje też kolega Melescul, który czasem tu zagląda ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Oj prosze Cie, jakie tam lobby? ; ) Po prostu Frankowski to straszna bieda w porównaniu z Lancierem (który tez nie jest idealny ; p)Od melescula kurtki wz 19 nie widziałem, ale płaszcz owszem - i prawdopodobnie od niego właśnie bede go kupował a nie od Lanciera ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 A tak z ciekawości jakie błędy są w kurtce Lanciera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Panowie źle mnie chyba zrozumieliście - Lancier robi ładne rzeczy i fajne - ale chyba nie powiecie że nie widzicie lobby jakie sie tworzy z grona jego użytkowników ? Owszem jest spoko, ma też minusy jak każdy produkt na rynku ale bawi mnie czasem że jest uważany jako ten jedyny bezbłędny i ten którego produkt należy mieć aby dobrze wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Mnie chodzi po prostu o błędy w kurtce wz. 19, którą pomagałem mu uszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Ja akurat mówiłem ogólnie o całokształcie - zawsze sie zdarzą jakieś drobne potknięcia w którymś produkcie, a co do 19 to nie mam zastrzezen, pozatym widziałem je tylko na zdjeciach i cieżko na tej podstawie cos wiecej mówic, ale kurtka wyglada na wartą polecenia, i z pewnością bije na łeb ten koszmarek frankowskiego ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 a można prosić namiar na kolegę melescula? szukałem i nigdzie nie znalazłem.mail:tg13@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.