to17071990 Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 Witam wszystkich. Poruszam dziś stary jak swiat temat. Potrzebny mi wykrywacz typowo na militarke. Interesuje mnie duzy zasięg i wskazywanike glebokosci. Czy mozna coś takiego kupic za 500 zł?Jesli nie prosze o rade co za te pieniądze kupic mogę , proszę cos polecic i wyslac link . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Duże wymagania jak za tą kasę. Polecam rutus first/first plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy999 Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Dołoz 100zł i kup se ACE 150 nowka kumpel ma chodz niechodze znim zabardzo ale bylem kilka razy to nie powiem ale moniakii to on ladnie ciagnoł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweł333 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 witam mam penetratora firmy armand,kupiłem używany za niewielkie pieniądze i na militarkę jest super,zasięgi odpowiadają tym ze strony producenta,polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigi Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 rutus first - poszukaj na forach opinii uzytkownikow, nic wiecej Ci ne ibedzie cza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.