Skocz do zawartości

Garret ace 250 na raty ?

pavelock

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szanownych kolegów . Mam pytanie , czy ktoś orientuje się gdzie można kupić ace 250 na raty ? najlepiej w Świętokrzyskim , bądź Łódzkim . Z góry dziękuję za informację .
pozdr.pavelock
Napisano
Jeżeli jesteś wypłacalny na tyle, że możesz pozwolić sobie na raty, zastanów się czy taki kredycik" się opłaca.
Zapłacisz kilka/kilkanaście procent więcej.
Umowy, banki- po co,nie są to wielkie pieniądze- poczekać, trochę w soxa wrzucić i monetkowiec gotowy:)
Pozdrawiam, oszczędny.
Napisano
to nie dla mnie ten ace. Ja mam Cibolę i Minelaba x 50 tkę. Kolega z którym chodzę po lesie chce kupić 250 tkę , ale nie stać go od razu za gotówkę . Mimo że wychodzi drożej to nie jest to odczuwalne płacąc ratę co miesiąc .
Napisano
żeby rozkminić 50 - tkę zeszło mi 2 miechy , ale coraz lepsze efekty . Głownie kopie monety i guziki , trafia się troche odznaczeń i róznych bibelotów kolorowych . Na militarkę też jest niezły , choć trzeba sie trochę nakopać - bo tyle jest sygnałów . Wolę prawdę mówiąc chodzić z Cibolą , jest o wiele lżejszy a i zasięgi prawie takie same , no i nie jest tak skomplikowany jak x terra 50 . Oba są niezłe , z Cibolą chodzę ja z Minelabem moja córka .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie