pavelock Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 Witam szanownych kolegów . Mam pytanie , czy ktoś orientuje się gdzie można kupić ace 250 na raty ? najlepiej w Świętokrzyskim , bądź Łódzkim . Z góry dziękuję za informację .pozdr.pavelock
karpik Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Jeżeli jesteś wypłacalny na tyle, że możesz pozwolić sobie na raty, zastanów się czy taki kredycik" się opłaca. Zapłacisz kilka/kilkanaście procent więcej.Umowy, banki- po co,nie są to wielkie pieniądze- poczekać, trochę w soxa wrzucić i monetkowiec gotowy:) Pozdrawiam, oszczędny.
pavelock Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 to nie dla mnie ten ace. Ja mam Cibolę i Minelaba x 50 tkę. Kolega z którym chodzę po lesie chce kupić 250 tkę , ale nie stać go od razu za gotówkę . Mimo że wychodzi drożej to nie jest to odczuwalne płacąc ratę co miesiąc .
igor02 Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Witam pavelock a jak Ci sie sprawuje X-50 co głównie kopiesz.Pozdro
pavelock Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 żeby rozkminić 50 - tkę zeszło mi 2 miechy , ale coraz lepsze efekty . Głownie kopie monety i guziki , trafia się troche odznaczeń i róznych bibelotów kolorowych . Na militarkę też jest niezły , choć trzeba sie trochę nakopać - bo tyle jest sygnałów . Wolę prawdę mówiąc chodzić z Cibolą , jest o wiele lżejszy a i zasięgi prawie takie same , no i nie jest tak skomplikowany jak x terra 50 . Oba są niezłe , z Cibolą chodzę ja z Minelabem moja córka .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.