maxim026 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 zubiked ;) a to gdzi kopnełeś rejony MMMMMMMMMMMMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 Cze maxim a no MMMMMM ciekawy lasek mam na oku Juz wróciłes ??Głupich podtekstów nie komentuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Przepraszam,że nie w temacie. W teren najlepsze, jak dla mnie są dobre koszykarskie"(pod kostke) adasie.Z wojskowych polecam współczesne niemieckie.Wydałem cały żołd(lekko używane) i do teraz żałuje, że odsprzedałem kocurowi;( W Naszych opinaczach nie dawałem rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 zjezdzam na poczatku Maja i napewno sie odezwe, zapraszam do siebie ze szpadelkiem jek wroce to pzewalimy troszeczke tej ziemi .pozdrawiam i ocztwiscie połamania szpadelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.