von Neumarkt Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Na niemieckim ebay-u znalazłem zdjęcie plakatu ogłoszeniowego,interesuje mnie napis na dole-Pełnomocnik rządu R.P.,zresztą całość pisana szwabachą,czy to było normą,czy tylko pojedyńczym przypadkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronos Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 jakby się dało to mógł byś dać większe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grba Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 http://www.slonsk.de/Slonsk/Abni/Dokumenty/LataPowojenne.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
von Neumarkt Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 O dziękuję grba,właśnie zasiadłem do komputera aby zrobić porządek ze zdjęciem a tu taka niespodzianka.Właśnie oto chodziło,więc jednak drukowano ogłoszenia, właściwie rozporządzenia,szwabachą.Muszę się przyznać,byłem pewny że to plakat wydrukowany był przez niemców,jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam v.N . Link to comment Share on other sites More sharing options...
josif Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Sądzę, że te plakaty wydrukowali Niemcy. (Niemieccy drukarze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.