ulan12 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam. Gdzie moge znalezc informacje, program, dotyczacy obchodow PSZ w Warszawie w tym defilady, ktora ma sie odbyc na Placu Pilsudskiego. Czy nadal jest wszystko aktualne? Ulan12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 raczej nigdzie, na razie defilada sie nie odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Co nie bedzie defilady?! Tragedia do kwadratu! Ale mam nadzieje że rekonstrukcja bedzie?! A i panie Akagi co planujecie co do rekonstrukcji? Czy odbędzie sie w Warszawie czy poz nią?? Prosze o podanie szczegołów:)A i może niech pan poda liste pojazdów ktore wezmą udział w obchodach.Ułan czy jesteś z jakiejs GRH jesli tak to z jakiejPozdrawiam Rycerz7! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 reko tez nie bedzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 akagi, okejos Wasza odpowiedź jest nie tylko sucha i zarazem treściwa, ale przede wszystkim bardzo smutna :-(P.S możemy poznać przyczyny tych hiobowych wiadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 głownie dwa1. brak funduszy w dostatecznej wysokości2. pilotujący sprawę Akagi cudem uniknął zawału serca (czyli miałem stan przedzawałowy) i wycofał się z rekonstrukcji historycznej. Jak brakło kierownika , sprawa się rozlazła..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 2 wynikła przez 1 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 nie, 2 wynikło ze 160/110 prawie non-stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 namiastka tego ma być reko walk o wzgórze widmo podczas pikniku militarnego w MWP na fortach czrnikowskich.Akagi nie kombinuj i tak bysmy cie zciagneli... nawet z tamtąd a kto bzure zrobi ... :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulan12 Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Odpowiadam Rycerzowi. Tak jestem z 12 Pulku Ulanow Podolskich, z tad moje zainteresowanie defilada PSZ w Warszawie. Szkoda jezeli sie nie odbedzie. Cztery osoby z naszej grupy specjalnie na ta defiladesie przygotowuja juz od dluzszego czasu.Bede wdzieczny jezeli ktos przesle mi na biezaco informacje na ten temat jezeli cos sie zmieni.To jest nasza strona internetowa; www.12pulkulanow.com Ulan12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Okejos - z tą Bzurą to jak dożyje, jak dożyje. Albo jak mnie nie wsadzą ( po morderstwie na jazlowiaku :D))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 odbijemy jak wsadzą ... rudego odbili to my nie damy rady :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 czekaj, czekaj, ale Rudego odbiły Szare Szeregi - to ja się musze chyba zwrócić do Tomka Karasińskiego. Przecież nie będzie mnie odbijał podły najeźdźca" :)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Okejos... czy Wy z AA7 macie doświadczenie w odbijaniu? :-))) Chyba, że na tę okoliczność utworzycie podgrupę ala" Skorzenny :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 to ja rezygnuje.... bo jeszcze skończe ala" Mussolini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.