ja20 Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 mogę na wykrywacz przeznaczyć 500 zł.chce coś z dyskryminacją.wiem że lepiej dozbierać na smętka ale smętki powyżej 600 zł a mnie po prostu nie stać.prosze poradźcie mi co kupić.na allegro jest tego troche ale nie wiem co wybrać.
suchy ss Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 moze dozbieraj jeszcze ze 100zl i kup sobie uzywanego smetka, albo ace250, ten 2 ma dyskryminacje i to nawet dobra:)
jpnie Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Proponuję dozbierać jeszcze kilka złotych i kupić sobie ACE250, fajny sprzet na kolorek za ta kase.
ja20 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 a ja dziś kupiłem Smetka z największą cewką.ciesze się jak dziecko.jeszcze nim nie szukałem ale jak tylko chwile będe miał to lece w teren.nie wiem jeszcze zabardzo jak się go ustawia ale już wiem jak sie włącza.teraz czytam sobie jak to wszystko poustawiać.
Martin Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Damian : do wszelakich ofert , typu : kupię - sprzedam jest dział Ogłoszenia" :) , a jak jeszcze raz spróbujesz coś sprzedać w dziale Sprzęt poszukiwawczy" to ubarwię Twój nick żółtym lub czerwonym kolorkiem :) Wszystko jasne ?Pozdrawiam
traper6 Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Ja 20.Zapewniam Cię że jeszcze nie raz przeklniesz tą największą cewkę.Ona jest bardzo dobra na odszukiwanie dużych i głęboko ukrytych artefaktów.Praktycznie nadaje się na pola i łąki,spróbuj się z nią wbić w krzaczory to Ci się wyczerpie słownik wyrazów obcych i bliskozncznych,aha,potrafi też wyciąć drobne monetki.Ze Smętkiem biegam już 8 lat i używam średniej cewki.
suchy ss Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 fakt, duza cewka jest przeznaczona na glebokie poszukiwania, osobiscie uzywam 30-stki:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.