Skocz do zawartości

500 zł i co robić?

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mogę na wykrywacz przeznaczyć 500 zł.chce coś z dyskryminacją.wiem że lepiej dozbierać na smętka ale smętki powyżej 600 zł a mnie po prostu nie stać.prosze poradźcie mi co kupić.na allegro jest tego troche ale nie wiem co wybrać.
Napisano
a ja dziś kupiłem Smetka z największą cewką.ciesze się jak dziecko.jeszcze nim nie szukałem ale jak tylko chwile będe miał to lece w teren.nie wiem jeszcze zabardzo jak się go ustawia ale już wiem jak sie włącza.teraz czytam sobie jak to wszystko poustawiać.
Napisano
Damian : do wszelakich ofert , typu : kupię - sprzedam jest dział Ogłoszenia" :) , a jak jeszcze raz spróbujesz coś sprzedać w dziale Sprzęt poszukiwawczy" to ubarwię Twój nick żółtym lub czerwonym kolorkiem :) Wszystko jasne ?

Pozdrawiam
Napisano
Ja 20.Zapewniam Cię że jeszcze nie raz przeklniesz tą największą cewkę.Ona jest bardzo dobra na odszukiwanie dużych i głęboko ukrytych artefaktów.Praktycznie nadaje się na pola i łąki,spróbuj się z nią wbić w krzaczory to Ci się wyczerpie słownik wyrazów obcych i bliskozncznych,aha,potrafi też wyciąć drobne monetki.Ze Smętkiem biegam już 8 lat i używam średniej cewki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie