kamilo Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 Witam chciałem przedstawić całkiem niedrogo zrobiony mundur policji państwowej całosc to 500 zł z czapką i obszyciami .Jak do tej pory robiła to chyba tylko firma Hero a o wiele taniej można to zrobić w Świdniku robią tam też płaszcze i mundury polowe , garnizonowe całkiem niedrogo . Polecam solidni i nie czeka się po 5-8 miesięcy a w ciągu 14 -20 dni jest mundurek na miarę (mam nadzieję ze modelator nie zdejmie tego posta to dla dobra rekonstrukcji .Wcale nie trzeba drogo żeby było dobrze :)) JAK by6 ktoś chciał to przez gg lub meila podam namiary .Z tego co wiem zrobią każdy jeden mundur tylko trzeba pokazać jak ma wyglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 podeślij, zawsze może się przydaćsony@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Ja rownież poproszę, mail mój masz pod nickiem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 poprosze o namiar na campus@campus.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Witam.Ja też bym prosił o namiar na tą firmę jak można...wolff7@o2.plpozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Poprosze...medyk@nikisz.plBóg zapłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 takze prosze:]suchy17pl@wp.plpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Proszę o namiary na tą firmę wolf63-63@o2.pl Pozrawiam Bynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 witam ja tez bym prosilxcx29@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 takze bym poprosil...lukas1434@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 panowie powysyłałem mam nadzieje że doszło jak by sie modelator zgodził to wstawiłbym tu meila do tej firmy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 a zrobią hełm Policji Konnej:)))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.