satron1200 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Witam . Vasili , gdziekolwiek jesteś ... Niektórzy ci chyba już do końca życia nie wybaczą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Vasili nie daruje Ci tej nocy... Mogę sparafrazować jeszcze kilka piosenek, właśnie się rozkręciłem. Tak na poważnie to proszę aby oszczędzić ten wątek, nie zdejmować go i nie blokować, dla mnie stanowi świeży powiew nadziei na to, że gdzieś tam leży sobie motór pełen esesmanów i czeka tylko na znalazcę. Naiwnej nadziei- ktoś by powiedział, ale czy nie właśnie ta nadzieja napędza nas wszystkich (z wyjątkiem handlarzyków- rzecz jasna) pozwólmy temu marzeniu pozostać gdzieś między postami w czołówce listy. Myślę że warto.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Nadzieja matką głupich aale pamiętaj że matka kocha swoje dzieci :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 No to jak już Vasili nie chce z nami gadać to może pochwalcie się jakimiś trafieniami z tematu.Jakieś części starych motocykli lub całe sztuki.??Ja kiedyś trafiłem tylni błotnik ze stelażem i bagażnikiem od jakiejś DKW lub NSU.Mam to do dzisiaj,wisi w garażu.Do klasera się nie zmieściło.Nawet w ładnym stanie.Nadaje się do rekonstrukcji.Może wtedy Vasili nieśmiało zacznie konwersacje z kolegami i wygada się wreście!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Kiedyś wykopałem cały gaźnik z resztą osprzętu, od jakiegoś brytola lub amerykańca-miał angielskie napisy, ale zostawiłem w ziemi... teraz trochę żałuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=k8TgV8eCVGM&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 foni1969 mógłbyś zamiescić fotkę tego błotniczka z bagażnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Vasili to chyba tylko ksywe zmienil i nadal zaglada na to forum hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Jeśli nie zapomnę to po niedzieli wstawię fotkę.Z racji tego,że mam Harleya WLA kiedyś sporo śmigałem po wsiach w poszukiwaniu fantów.Chłopi trzymali niezłe sztuki w stodołach i na strychach.Dziś już chyba się nic nie wynajdzie.Wszystko na złom poszło.Jedynie tak jak to nasz przyjaciel Vasili trzeba szukać-GŁĘBOKO!!I najlepiej z właścicielami w komplecie,bo papiery mogą mieć w kieszonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Trzeba zmienić nazwę wątku na kolekcje motocykli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Witam!Foni, jeszcze jest kilka strychów, gdzie pod dachem podwieszone dyndają ładne motocykle. I to w pyszczek jeża u nas w rejonie. Jednak na chwilę obecną nie ma mowy, żeby choćby śrubeczkę sprzedali.Teraz coś podobno chłopaki wyciągnęli z jednej z piwnic w centrum pewnego miasteczka. Podjadę jeszcze w tym tygodniu pooglądać co i jak.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Żeby było jeszcze fajniej niż jest, to powiem że ja też wykopałem BMW było to w 1966r. rok produkcji tego motocykla to 2005r. byłem pod wrażeniem, tylko stan tego pojazdy nie zbyt dobry.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Zważywszy na fakt,że wątek dotyczy motocyklowych znalezisk,pozwolę sobie zamiescić tutaj swój zeszłoroczny znalazek he he.Trafił mi się Komarek (prawdopodobnie)bez kół i silnika.Daleko mu do bm-ki ale zawsze to motor :-)))pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 zebu74 to jest Ryś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Nie znam się na motorach,Ryś ?,chyba mu pędzelków na uszach (kierownicy) brakuje :-)))pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 my tu gadu gadu a odbiegamy od tematu wątku... Powiem wam ,że I had a dream...":) no własnie ,że vasili jednak tu zajrzał i nas zaskoczył wykopanym BMW.... Jeżeli to nastąpi to proponuję aby wszyscy,którzy wpisali sie w jakikolwiek sposób do historii tego wątku wykonali grupowy przewrót w tył o prostych nogach...deklaracje można składac tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolnik Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Moskit1 to nie ryś tylko żak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 ile ja się nasłuchałem o zakopanych skarbach i byłem napalony ale nigdy nic się nie potwierdziło,już miałem namiar też na Harleya BMW z załogą i było to info od starszych wiarygodnych ludzi,we wskazywanych miejscach nie znalazłem ani śladu żadnego z motorów.Kolega Vasili na przyszłość powinien brać takie informacje przez palce bo rzadko się zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Obiecane zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Może ktoś z kolegów wie com wygrzebał??Wisi tak parę lat pod sufitem.Może ktoś ma jakieś graty do WLA.???Zamiana??Vasili może....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 DKW 350 tak bym się sugerował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Tak dla pociechy dla poszukiwaczy, nieraz można znaleźć....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Motocykl można zobaczyć w Muzeum Motoryzacji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 pod Kaponierą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.