Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Vasili nie daruje Ci tej nocy... Mogę sparafrazować jeszcze kilka piosenek, właśnie się rozkręciłem. Tak na poważnie to proszę aby oszczędzić ten wątek, nie zdejmować go i nie blokować, dla mnie stanowi świeży powiew nadziei na to, że gdzieś tam leży sobie motór pełen esesmanów i czeka tylko na znalazcę. Naiwnej nadziei- ktoś by powiedział, ale czy nie właśnie ta nadzieja napędza nas wszystkich (z wyjątkiem handlarzyków- rzecz jasna) pozwólmy temu marzeniu pozostać gdzieś między postami w czołówce listy. Myślę że warto.
Pozdrawiam

No to jak już Vasili nie chce z nami gadać to może pochwalcie się jakimiś trafieniami z tematu.
Jakieś części starych motocykli lub całe sztuki.??
Ja kiedyś trafiłem tylni błotnik ze stelażem i bagażnikiem od jakiejś DKW lub NSU.Mam to do dzisiaj,wisi w garażu.
Do klasera się nie zmieściło.
Nawet w ładnym stanie.
Nadaje się do rekonstrukcji.
Może wtedy Vasili nieśmiało zacznie konwersacje z kolegami i wygada się wreście!!

Jeśli nie zapomnę to po niedzieli wstawię fotkę.
Z racji tego,że mam Harleya WLA kiedyś sporo śmigałem po wsiach w poszukiwaniu fantów.
Chłopi trzymali niezłe sztuki w stodołach i na strychach.
Dziś już chyba się nic nie wynajdzie.
Wszystko na złom poszło.
Jedynie tak jak to nasz przyjaciel Vasili trzeba szukać-GŁĘBOKO!!
I najlepiej z właścicielami w komplecie,bo papiery mogą mieć w kieszonce.

Witam!

Foni, jeszcze jest kilka strychów, gdzie pod dachem podwieszone dyndają ładne motocykle. I to w pyszczek jeża u nas w rejonie. Jednak na chwilę obecną nie ma mowy, żeby choćby śrubeczkę sprzedali.

Teraz coś podobno chłopaki wyciągnęli z jednej z piwnic w centrum pewnego miasteczka. Podjadę jeszcze w tym tygodniu pooglądać co i jak.

Pozdrawiam, Łukasz

Żeby było jeszcze fajniej niż jest, to powiem że ja też wykopałem BMW było to w 1966r. rok produkcji tego motocykla to 2005r. byłem pod wrażeniem, tylko stan tego pojazdy nie zbyt dobry.pozdr

Zważywszy na fakt,że wątek dotyczy motocyklowych znalezisk,pozwolę sobie zamiescić tutaj swój zeszłoroczny znalazek he he.Trafił mi się Komarek (prawdopodobnie)bez kół i silnika.Daleko mu do bm-ki ale zawsze to motor :-)))pzdr

my tu gadu gadu a odbiegamy od tematu wątku... Powiem wam ,że I had a dream...":) no własnie ,że vasili jednak tu zajrzał i nas zaskoczył wykopanym BMW.... Jeżeli to nastąpi to proponuję aby wszyscy,którzy wpisali sie w jakikolwiek sposób do historii tego wątku wykonali grupowy przewrót w tył o prostych nogach...deklaracje można składac tutaj.

ile ja się nasłuchałem o zakopanych skarbach i byłem napalony ale nigdy nic się nie potwierdziło,już miałem namiar też na Harleya BMW z załogą i było to info od starszych wiarygodnych ludzi,we wskazywanych miejscach nie znalazłem ani śladu żadnego z motorów.
Kolega Vasili na przyszłość powinien brać takie informacje przez palce bo rzadko się zgadzają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie