don_kiszot Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 WitamZnaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.Help - pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kiszot Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 WitamZnaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.Help - pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kiszot Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 szerokość 18,5 cm, długość 12 cm, wysokość 10 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kiszot Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 widok od spodu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Niemcy, podwozie Pz.Kpfw.II ale tylko połówka (ogniwo pęknięte na pół). Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kiszot Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 Na głównej stronie Odkrywcy jest rekonstrukcja Panzer II ale ma jakieś zupełnie inne gąsienice.. chyba że się te otwory z mojego zdj nr 3 pozapychały się ziemią.Czy może to były jakieś różne wersje tych gąsienic, czy też do rekonstrukcji użyto jakichś tańszych zamienników"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
don_kiszot
Witam
Znaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.
Help - pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.