don_kiszot Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 WitamZnaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.Help - pozdrawiam
don_kiszot Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 WitamZnaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.Help - pozdrawiam
don_kiszot Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 szerokość 18,5 cm, długość 12 cm, wysokość 10 cm.
bjar_1 Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Niemcy, podwozie Pz.Kpfw.II ale tylko połówka (ogniwo pęknięte na pół).
don_kiszot Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 Na głównej stronie Odkrywcy jest rekonstrukcja Panzer II ale ma jakieś zupełnie inne gąsienice.. chyba że się te otwory z mojego zdj nr 3 pozapychały się ziemią.Czy może to były jakieś różne wersje tych gąsienic, czy też do rekonstrukcji użyto jakichś tańszych zamienników"?
Pytanie
don_kiszot
Witam
Znaleziona w niedużej odległości od rowu przeciwczołgowego, choć mam obawy, że to od jakiegoś sprzętu leśnego.
Help - pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.