vojtaz2 Napisano 17 Marzec 2007 Autor Share Napisano 17 Marzec 2007 Słuchajcie, na 100% wiem i już wspomniałem o potwornej rzeczy na forum głownym , w ubiegłym roku. W stawie, byłym kamieniołomie 30m na 40m. Leży ogromna rzecz, Trzeba to sprawdzić, wg. legend jest tam czołg. Jak to namierzyłem?? za pomocą magnesu neodymowego wymacałem(łapie w koło jak oszalałe i trzyma mocno sie stali grubej). Mówiono tez mi że jest to podwozie z jakiegoś pojazdu wojskowego. Proszę o pomoc. Mój gg. 9039990 jestem z Prudnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Witam!!! Myśle ze może Ci pomogę , ale wiedział będę dopiero po niedzieli??? Pzdr Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 vojtaz, chyba nie chodzi Ci o Ż.O.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 K-SZELA czekam na odpowiedz. Będzie super. napewno cos dużego jest!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Wszystkich Nurków zapraszma do wsołpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 aktualizuje wpis, Poszukuje non stop:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 wysłałem ci e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Marzec 2007 Autor Share Napisano 25 Marzec 2007 Dostałem i odesłałem odpowiedz, bardzo się cieszę że coś się rusza, a zwłaszcza że mieszkam w dobrej okolicy i jestem poważnym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Widze że sie nie poddajesz- cieszy mnie to:) jak cos się będzie działo to nie zapomnij mnie o tym poinformować, przybęde na pewno:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 No a jak, poinforumuje wszsytkich:):) ale coś jakoś i po coś, odezwały sie dwie osoby w sprawi Nurak i Nic dalej:(:(:(:( smutno mi z tego powodu. A ja serio mówie że warto zanurkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Ja potwierdzam że warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2007 aktualizuje poszukiwania nurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 No nurkowie, co tak słabo:(:(:(:( dalej szukam aktywistów odkrywców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 WitamKolego Vojtaz2, skoro nadal potrzebujesz płetwonurków, proszę o kontakt z redakcją Odkrywcy". Służymy wszelką pomocą. pozdrawiamIzabela Kwiecińska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Witam!!! Sa nurkowie ze Straży Pożarnej z Brzegu sprawę przekazuje Koledze KANTON1:D Pozdrawiam. Krzychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Super, niech dzwonią od mnie 508 821 418, powiem wszystko co i jak, bo też redakcja odkrywcy sie odezwała i coś sie szykuję., i może połaczymy siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 jestem ciekawy...Daj przynajmniej okolice- moze bede mial blisko to podjade zerknac- pomoc grzebac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Jestem z Prudnika. Wszystkich napewno poinformuje redakcja odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 mam kumpla, który nurkuje, ale chyba drugi raz nie zgodzi się tam nurać.Ja również chętnie podjadę, może moja pomoc też się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Skontaktuj się z KANTONEM1 od był strażakiem i ma lepszy kontakt z kolegami nurkami, coś na pewno się wymyśli. Wyślę Ci kontakt meilowy na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 SPRAWA ZAMKNIęTA. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Vojtaz, sorry, ale nie mogę się powstrzymać i muszę to powiedzieć: A nie mówiłem, że go tam nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 to było nie pewne mijsce, teraz miasto wie ze tam jest tylko złom wojenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 teraz już wszyscy o tym wiedzą. Za 2-3 lata problem zniknie - zostaną tylko żaby i śmieci po tłumach poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.