Campus Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Pozdrowienia Panowie, znacie numer do mnie, dlaczego nie zadzwonicie?Impreza jak najbardziej jest w przygotowaniu.Program znajduje sie na stronie campusa.Swoją obecność zapowiedziały: 7 AA, Radosław, Kotwica, Parasol, 101 Airborne, Liese, Kalina, Pionierzy, 1 SBS, Cytadela.Imprezie będzie towarzyszył Ogólnopolski Turniej komputerowy organizowany przez koncern EA, Batlefield 2.Silnie zaprezentuje się Straż Graniczna (uzgodnienia atrakcji w toku).Głównym elementem imprezy będzie inscenizacja PSZ - Włochy 1944. (zgłoszenia i scenariusz inscenizacji Rafał 1 SBS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Patronem prasowym jest radio warszawskie Kampus, z wejściami na żywo w trakcie trwania imprezy. Dodatkową atrakcją będzie strzelnica przygotowana przez kolegów z pisma Bies.Oczywiście nie zabraknie pojazdów i czołgów.w inscenizacji PSZ - Włochy 1944 wezmą udział najpierw grupy amerykańskie, potem front przejmą Polacy";-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 telefon jakbyście zapomnieli do mnie 660-838-440. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Czyli na ile osób jest przewidziana reko PSZ?? Jakiś sprzet bedzie brał udział?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 6 czołgów 2 samoloty masa wybuchów i inne fajne rzeczy które zmieszcza sie na płytke z mp3 :DDDDodsyłam na strone campusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 W inscenizacji PSZ wezmą udział pojazdy lekkie typu Jeep, Dodge, GMC. Muzeum WP nie dysponuje odpowiednimi finansami na uruchomienie Shermana czy haubicy Sexton. Ale jakbyście mogli wspomóc remont powyższych sprzętów, na pewno złotymi zgłoskami byście zapisali się w historii polskiej rekonstrukcji. Potrzeba ok. 200 tyś złotych;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 bliższych informacji o scenariuszu i ilości osób udziela Rafał z 1 SBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Okejos, przepraszam cię uprzejmie, ale skąd ty weźmiesz 6 czołgów na chodzie do rekonstrukcji????W muzeum na chodzie jest Merida i Leopard - to dwa, ale one nie pasują. Grizzly nie jeździ. PzII Grzesia K. jest w Cieszynie cały weekend. Reszta sprawnych czołgów z okolicy Warszawy kręci film pod Legnicą. Ale żaden ani niemiecki, ani amerykański.Dobra jest kopia PZIV w Otrębusach. No i możesz jeszcze zliczyć samochody pancerne z Otrębus pod czołgi" ....Tak sobie siedział Akagi i głośno myślał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Jak zwykle fascynujące i jak w tym kawale o góralu i PGRze . A cziłgi dacie - a jasne dam , bo ni mom.Pozdrawiam Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Tak jak napisałem raczej nie ma co liczyć na czołgi;-) Chyba że odnajdziemy zaginiony werset wspomnień Kesserlinga, któremu jakoby podarowano jeden zdobyczny T-34 zdobyty pod Wiaźmą. I tenże T-34 podobno był widziany pod Monte Cassino na Widmie. Te zaginione wspomnienia na pewno udokumetują użycie Tetki;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Witam, zgodnie z tym co wyjaśniłem przed chwilą z Mariuszem, GRH Pionier 39" nie weźmie jednak udziału w tej imprezie. Pozdrawiam i powodzenia,Sturmpionier-STEGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ukradli Cię do innej jednostki;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Hehehe :) co prawda to prawda - do zobaczenia na Pikniku w szeregach Kaliny" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 akagi z caym szacunkiem, czyzbys zatracił zdolnosc postrzegania .. wyraznie napisałem ze wszstko jest na płtyce w mp3.... dzwieki kolego .. dzwieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 sorry postrzeganie do konca nie znikło... w samoloty nie uwierzyłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 nie, ja już miałem nadzieję, że skądś wytrzanseliście jakies nowe zabawki..... a tu taki zawód........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 przepraszam cie kolego z całego serca.. ostatnia rzecz jaka bym ci zrobi to taki zawód.... ale jak dobrze pójdzie to na bzure dostaniesz jeszcze kołowy ciagnik artyleryjski do ciagniecia Pak-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiaret Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 aha ...tak jak w gdyni pojedzie PANZER II ... tak i na bzurze pociągniesz sobie paka.tiaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Zaraz , chwila, chwila....Po pirwsze to ciągnik do ciągnięcia paka na Bzurze to ja mam - przyjedzie z Otrębus , juz jestem po słowie ( i nie będzie to znany wszystkim Merc, tylko coś nowego) Po drugie - PzII z tego co wiem faktycznie na Kosakowo sie nie wybiera ( a raczej napewno). W ogóle PzII będzie można oglądać na pikniku w Cieszynie, a potem na Bzurze. Na żadną inną imprezę w tym roku już się ów rzeczony nie wybiera. Nie wiem, skąd tiaret to wie, bo uzgodniono to w bardzo wąskim gronie w ostatni weekend, ale ma dobre infroamcje. Czuję tu jakiś dysonans między kolegami :))))))A co propozycji ciągnika, to wiesz paweł, ja jestem jak niewierny Tomasz - jak zobaczę to uwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Sorry, oczywiście Paweł z dużej P" :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Przesadzacie kolego akagi - namalowanie na ciagniku kołowym URSUS słowa ARTYLERYJSKI" - nie jest wielkim problemem .Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 jak ktos powiedział wszystko to kwestia nazwania.. na pancerce mozna napisać zakład oczyszczania miasta". albo szkło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 tiaret paka sobie sam po... ciagnij :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Ależ oczywiście że można - włąsnie ktoś zaproponował napis Wywóz kanalii " , o sorry miało być fekalii , ale i tak na jedno wychodzi .W filmie Alternatywy 4 też był taki co się tylko patrzył pod kogoś podczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 heheheheheheheheheheh :))))))))))))))))))))))))))))))Dobra, pośmieliśmy się, spokój ma być w garnizonie, bo zaśmiecamy wątek Campusowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.