Skocz do zawartości
  • 0

Co to jest ?

MTC

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
acha ,,extractor removal tool'' czemu nas tego w szkolie na angliku nie uczyli ...moze na wagarach byłem...,,extractor removal tool''
Napisano
witam!wykopalem kiedys identyczna czesc w pudeleczku o wymiarach moze 10x12cm.wraz jak by z dziwna iglica napewno nie mg.
poszlo do do kolegi on natomiast pod wplywem alku przyznal mi sie ze sprzedal to za ciezka kase ale za ile i co to bylo nie chce do tej pory powiedziec...:(
pozdrawiam
Napisano
Witam! Jest to (z tłumaczenia nazwy) ściągacz" lub wyciągacz" , ale nie do zakleszczonych łusek. Być może do demontażu (naprawy) zamka lub innego podzespołu.
Pozdr - gvb.
Napisano
Witam ,dzieki za odpowiedź po latach" , tylko dalej nie wiadomo jak się tym posługiwano i co ewentualnie wyciągano czy ściągano.
Pozdrowienia MTC
Napisano
Witam , do wyjmowania gorącej lufy była dołączona jedna rekawica azbestowa w zestawie z przybornikiem.100%
Pozdrawiam MTC
Napisano
Z całą pewnością (100%) nie jest to żadna część od MG42, musiało jednak do czegoś służyć skoro było w przyborniku ,ale do czego tego właśnie nie wiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie