miszka7-1 Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 Houk.Szukam zdjęć bądź jakichkolwiek informacji technicznych torby narzędziowej podoficera podkuwacza kawalerii,naszej rzecz jasna.Jeżeli ktoś posiada takowe materiały i może się nimi podzielić to będę bardzo kontenty i wdzięczny.Houk.
atyl Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Instrukcja Taborowa cz I Składniki taboru strona 500coś. Są wyrysowane narzędzia i ich rozmieszczenie zarówno w torbie jak i w skrzyni. Jak nie znajdziesz, to odezwij się na priv prześlę skany.
miszka7-1 Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Dzięki atyl.Niestety nie mam instrukcji taborowej,więc gdybyś mógł mi przesłać materiały na adres michal-czarnecki@o2.pl,będę Ci wdzięczny.A może wiesz gdzie kupić tę instrukcję?Houk.
Gebhardt Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Atyl - Jakbys mnie mogl podeslac rowniez, to bylbym niezmiernie wdzieczny. Mam tylko Czesc 1 tej instrukcji :(.
atyl Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Krzysztof, te skany to też Icz instrukcji. Tekst (niepełny)był na zurawiejki.horsesport.pl. Krzysztof, Michał podajcie co was najbardziej interesuje tak na szybko i odezwijcie się na priv atyl@poczta.fm to wypalę CD , bo przesłanie e-mailem 100MB trochę zajmie.
Gebhardt Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Rzeczywiscie cos mi sie pomyrdalo. Sprawdze jeszcze raz zeby Ciebie niepotrzebnie nie zameczac:)
Gebhardt Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Atyl - mam dokladnie te wycinki z Zurawiejek. Bardzo by mi zalezalo na torbie podkuwacza bo nosze sie z planem zrobienia modelu. I ogolnie rzecz biorac, oczywiscie chetnie bym obejrzal te czesci ktorych w wycinkach brakuje. Z gory dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.