tomislaw1 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Oooo kolego... ta, jak to mowisz warda substancja" to nic innego jak material wybuchowy. Najprawdopodobniej jest to trinitrotoluen potocznie zwany trotylem. Proponowal bym sie tego czym predzej pozbyc, zanim panowie w niebieskich mundurkach z usmiechem na ustach zapukaja do twych drzwi z nakazem aresztowania za posiadanie materialow wybuchowych co w tym kraju jest zabronione (niestety :> )Pozdrawiam T.
MK Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Dlaczego niestety? :>Mnie nie jara posiadanie materiałów wybuchowych. Uwaga na słowa, bo wywiad czuwa ;)pzdr
tomislaw1 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 To byla taka mala prowokacja :> W dodatku udana :)Osobiscie mnie to nie kreci. Zreszta moja poprzednia wypowiedz mowila ze kolega powinien sie pozbyc nielegalnego fanta".Pozdrawiam T.
e g z e k u t o r Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 po kształcie, to granat karabinowy niemiecki z II wojny, jak na mnustwo bezpieczniejszych fantów, ten jest bardzo niebezpiecznyta substancja,, jeśli kremowo - żółtawa konsystencji suchego kitu to tnt,
MK Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Małe prowokacje bez konsekwencji - to na onecie :DUwaga, inwigilatorzy nie znają się na żartach.pozdro ;)
e g z e k u t o r Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 wyglada jak pocisk, te mniejsze, jak tyłki rozerwanych pocisków, czy jest w przekroju okragłe, jakiej jest to długości ?
Pytanie
pawep
Czy ktoś wie co to może być?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.