karpik Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 http://www.allegro.pl/item172090141_molekularny_wykrywacz_metali_z_usa_.htmlSiakiś hiper diper gadżet z USA;) Co to jest, jak działa i czy wogóle działa?Pozdro.
Foster73 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Myślę, że to taki system w totka" w miesiąc możesz zarobić np. 10 000zł a ja Ci go sprzedam za jedyne 100zł.
romkol Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 antena od radia i kawałek plastiku za 300 zeta!!złoty interes że też ja na to nie wpadłem
rubin Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Jeśli chodzi o ten sprzęt to go nie znam ale widzialem inny i sprobowalem w praktyce.Duża srebrną monete wykrywał w odleglości 10 m odemnie.Znam goscia co posiada taki sprzet.Szuka sie nim tylko w słoneczny dzien.Po wbiciu małego uczadzenia z dwoma elektrodami w ziemie czeka sie okolo 5 minut i trzymajac dwie óżczki" idzie sie dookoła pudeleczka z elektrodami.Po wejsciu na tor prostej miedzy moneta a urzadzeniem rozczki zmieniaja kierunek.Idzie sie az do momentu zejscia sie rożdzek.Jak to zobaczylem pierwszy raz i uslyszalem co to potrafi to mnie brzuch bolal ze smiechu ale jak zobaczylem w praktyce to mi mina zrzedła.Sam wiele razy probowalem i o dziwo za kazdym razem wchodzilem na monete.Urzadzenie ma rególacje na zloto srebro itp. JAk przystawic ucho to slychac wyrazna prace generetora różna zalezna na co ustawimy.Urzadzenia ma rzekomy zasieg 1,5 km na przedmioty o masie min 0,5 kg, a do 15 m na małe.Made in Germany.
sopel69 Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 A świstak siedzi i zawija je w te sreberka, na nie lepiej poczekać na ogień ten od złota zaświeci i po kłopocie bez echniki " sie obejdzie ;)pozdrawiam
bankakruka Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 rubin to urządzonko to niejest przypadkiem omnitron??skrzynka z generatorem ,para elektrod i rużdżki ,gościu kiedyś mi to zachwalał co to za super urządzonko i ile super fantów nim znalazł ja osobiście też niom szukałem ale bez żadnych rezultatów dlamnie jest to następny drogi gadżed dla naiwnych
don66 Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Jaja ktoś sobie robi na Allegro. Kup sobie lepiej chińskie radio tranzystarowe w kiosku ruchu za 15 zł. Też ma fajną antenkę teleskopową i przynajmniej gra.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.