Skocz do zawartości

Zasięg na milę z dyskrimą.

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item172090141_molekularny_wykrywacz_metali_z_usa_.html
Siakiś hiper diper gadżet z USA;)
Co to jest, jak działa i czy wogóle działa?
Pozdro.
Napisano
Jeśli chodzi o ten sprzęt to go nie znam ale widzialem inny i sprobowalem w praktyce.Duża srebrną monete wykrywał w odleglości 10 m odemnie.Znam goscia co posiada taki sprzet.Szuka sie nim tylko w słoneczny dzien.Po wbiciu małego uczadzenia z dwoma elektrodami w ziemie czeka sie okolo 5 minut i trzymajac dwie óżczki" idzie sie dookoła pudeleczka z elektrodami.Po wejsciu na tor prostej miedzy moneta a urzadzeniem rozczki zmieniaja kierunek.Idzie sie az do momentu zejscia sie rożdzek.Jak to zobaczylem pierwszy raz i uslyszalem co to potrafi to mnie brzuch bolal ze smiechu ale jak zobaczylem w praktyce to mi mina zrzedła.Sam wiele razy probowalem i o dziwo za kazdym razem wchodzilem na monete.Urzadzenie ma rególacje na zloto srebro itp. JAk przystawic ucho to slychac wyrazna prace generetora różna zalezna na co ustawimy.Urzadzenia ma rzekomy zasieg 1,5 km na przedmioty o masie min 0,5 kg, a do 15 m na małe.Made in Germany.
Napisano
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka, na nie lepiej poczekać na ogień ten od złota zaświeci i po kłopocie bez echniki " sie obejdzie ;)
pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
rubin to urządzonko to niejest przypadkiem omnitron??skrzynka z generatorem ,para elektrod i rużdżki ,gościu kiedyś mi to zachwalał co to za super urządzonko i ile super fantów nim znalazł ja osobiście też niom szukałem ale bez żadnych rezultatów dlamnie jest to następny drogi gadżed dla naiwnych
Napisano
Jaja ktoś sobie robi na Allegro. Kup sobie lepiej chińskie radio tranzystarowe w kiosku ruchu za 15 zł. Też ma fajną antenkę teleskopową i przynajmniej gra.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie