pika Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
pika Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
kopijnik2 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? nie, tak
KRUSZYNA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Klasyczna zguba grzybiarza.Przełom lat 80/90 XX wieku.Sam miałem taki,kupiony w sklepie z narzędziami.pozdrawiamkruszyna
szkot Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wyrób współczesny. Kupiłem taki sam w sklepie myśliwskim w połowie lat 80-tych XX w. Produkcja - Chiny. Mój miał oksydowane ostrze (czarne).
Question
pika
Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.