pika Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
pika Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
kopijnik2 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? nie, tak
KRUSZYNA Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Klasyczna zguba grzybiarza.Przełom lat 80/90 XX wieku.Sam miałem taki,kupiony w sklepie z narzędziami.pozdrawiamkruszyna
szkot Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Wyrób współczesny. Kupiłem taki sam w sklepie myśliwskim w połowie lat 80-tych XX w. Produkcja - Chiny. Mój miał oksydowane ostrze (czarne).
Pytanie
pika
Wykopany na pruskich pozycjach artylerii,czy ma coś wspólnego z wojną? czy jest powojenny? stan jego odpowiada stanom innych rzeczy żelaznych z epoki (dobry piasek)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.