milorka Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 witamznalazlem cos takiego i zastanawiam sie co to moze bycprzegladalem stronki z pociskami i takiego kształtu nie znalazlem, no chyba ze to nie jest ołowiana kula
milorka Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 witamznalazlem cos takiego i zastanawiam sie co to moze bycprzegladalem stronki z pociskami i takiego kształtu nie znalazlem, no chyba ze to nie jest ołowiana kula
PUMA1 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Ołowiana myśliwska . Zmieniają swoje kształty po udeżeniu w przeszkode.
karpik Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Raczej nie myśliwska. Widziałem podobne ruskie-XVIII-XIXw.
karpik Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 O znalazłem, może to te.http://aksamit.wz.cz/pages/tema3.htm
milorka Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Przegladalem te strony ale nie wiem pod ktora podpiac moja kulke. Znalezisko jest z okolic Dzierzoniowa wiec moze cos pruskiego?
Pytanie
milorka
witam
znalazlem cos takiego i zastanawiam sie co to moze byc
przegladalem stronki z pociskami i takiego kształtu nie znalazlem,
no chyba ze to nie jest ołowiana kula
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.