Skocz do zawartości

MD , czy będzie dobry??????

to17071990

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich. Chce kupic wykrywacz. Ten egzemplarz przyciągnął moją uwagę . Co o nim sadzicie. Chodzi mi glównie o to czy bedzie nadawal sie dobrze na militarke? Prosze o komentarz:
http://www.allegro.pl/item168056044_wykrywacz_metali_md_3010_nowy_f_vat_gratis.html
Napisano
Kolego źle zrozumiałeś md nie nadaje się na militarke do tego najlepiej kupić wykrywacze statyczne dobre są polskie
hs-3 bartek midaś saper w cenie do 400 złotych kupił byś polskiego mikrala cyklopa oczywiście uzywane ale o niebo lepsze od md gwarancja duze zasięgi md się nie nadaje jest wykrywaczem dynamicznym jest w nim mała cewka ma słabą dyskryminacje na militarke zdecydowanie nie na monetki nie wiem z tego co czytałem nawet na monetki ma słaby zasięg kup na monetki taniego garretta lub Bounty huntera bardzo dobre na monetki dobra dyskryminacja.
Pozdrawiam Puma
Napisano
Puma nie wiem czy ktoś zrozumie Cię jak nie zaczniesz interpunkcji używać - tym bardziej początkujący, któremu ...hs-3 bartek midaś saper..." może wydać się jednym wykrywaczem o skomplikowanej nazwie.
Pozdrawiam L.
Napisano
Nie kupuj MD to nie jest wykrywacz , tylko zabawka i to tandetna . Nie wież w opisy tych wykrywaczy " . Poczytaj sobie forum to się przekonasz !!! Pozdrawiam Jacek
Napisano
Coś powiem na temat MD.Pisze tylko dlatego że własnie 10 minut temu mialem telefon od kogos kto nabyl na allegro dokladnieten model MD.Porównywal go ze zwyklym PI w terenie i PI ja widzial a MD nie.Prosty wniosek że prosta samoróbka jest lepsza od fabrycznego MD
Napisano
To nieprawdopodobne, aby wykrywacz nie widział płytkich fantów, ale jednak prawdziwe... Cholerne chińskie gówno!!!
Któregoś pięknego dnia spotkałem w lesie starszego faceta z MD (bodajże 3010 - taki z identyfikacją" na LCD). Obśmiał mojego Rutusa, pochwalił się swoim LCD, a ja mu na to: A tutaj proszę sprawdzić" (i pokazuję butem miejsce 30x30 cm). On pomachał i mówi: Nic tu nie ma. Ja na to Hmmm, OK!" Dziadek sobie poszedł, a ja miałem radość, bo jego wykrywacz" MD nie znalazł 2-3 łusek mosiężnych (Mannlicher), które przed chwilą zostawiłem tam w ziemi (poziomo) na kilkunastu cm gł. Żenada! Zapomnij o MD!!! Dajcie sobie spokój z chińskim ścierwem!!! Niech zrobią wykrywacz ryżu, może lepiej im wyjdzie!
Napisano
Ale ludzie TO kupują!! pięciu kupujących, facet zarobił na gównie 2tys..(po potrąceniu kosztów zakupu w chinach)
TAK SIĘ ROBI BIZNES!
ale nie ma tego złego... więcej fantów dla nas zostanie he,he..
Napisano
stanowczo odradzam slaby zasieg i nie lapie wszystkich przedmiotow. lepiej poszukac jakis inny troche drozszy ale wychodzi na lepsze.
Napisano
stanowczo odradzam slaby zasieg i nie lapie wszystkich przedmiotow. lepiej poszukac jakis inny troche drozszy ale wychodzi na lepsze.
Napisano
Witam :) Do tego wyrobu wykrywaczopochodnego jakim jest MD-ek kup sobie wiadro prozaku lub relanium bo doprowadzi Cię naprawdę do nerwicy.Miałem go to wiem co mówię.Wyrzucisz tylko pieniądze w błoto .

PS. Osobiście zamówiłem sobie u Pana Henryka Smętkowskiego owiuśką wykrywkę" z cewusią 30 -tką i coś mi w duszy mówi ,że tego zakupu nie będę żałował.:)

Nie no normalnie nie mogę się już doczekać ależ będzie eksploracja ,że ho ho :) :) :)
Napisano
Ja używam Cyklopa I i jestem z niego bardzo zadowolony zarówno monetki jak i militarka wyłazi bez problemów, a zwlaszcza militarka :)Za jakiś czas mam zamiar przesiąść się na coś innego więc Cyklop będzie na zbyciu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie