to17071990 Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Witam wszystkich. Chce kupic wykrywacz. Ten egzemplarz przyciągnął moją uwagę . Co o nim sadzicie. Chodzi mi glównie o to czy bedzie nadawal sie dobrze na militarke? Prosze o komentarz:http://www.allegro.pl/item168056044_wykrywacz_metali_md_3010_nowy_f_vat_gratis.html
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Witam Md jest naj:) bardzo dobry wybór:) Tylko jedno pytanie ,co Cię skłoniło właśnie w tym kierunku?pozdrawiam:)
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Witam http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=321194pozdrawiam
PUMA1 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=416532
to17071990 Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Po prostu : fajny wykrywacz za niewielka cenę"
PUMA1 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Kolego źle zrozumiałeś md nie nadaje się na militarke do tego najlepiej kupić wykrywacze statyczne dobre są polskie hs-3 bartek midaś saper w cenie do 400 złotych kupił byś polskiego mikrala cyklopa oczywiście uzywane ale o niebo lepsze od md gwarancja duze zasięgi md się nie nadaje jest wykrywaczem dynamicznym jest w nim mała cewka ma słabą dyskryminacje na militarke zdecydowanie nie na monetki nie wiem z tego co czytałem nawet na monetki ma słaby zasięg kup na monetki taniego garretta lub Bounty huntera bardzo dobre na monetki dobra dyskryminacja.Pozdrawiam Puma
luger Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Puma nie wiem czy ktoś zrozumie Cię jak nie zaczniesz interpunkcji używać - tym bardziej początkujący, któremu ...hs-3 bartek midaś saper..." może wydać się jednym wykrywaczem o skomplikowanej nazwie.Pozdrawiam L.
jacek825 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Nie kupuj MD to nie jest wykrywacz , tylko zabawka i to tandetna . Nie wież w opisy tych wykrywaczy " . Poczytaj sobie forum to się przekonasz !!! Pozdrawiam Jacek
ARKADIO.IE Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Witam nie chce się czepiać, ale to17071990 zadaj wreszcie pytanie -To jaki mam kupić? :) Bo o tym Md to troszkę szkoda czasu:)pozdrawiam
rubin Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Coś powiem na temat MD.Pisze tylko dlatego że własnie 10 minut temu mialem telefon od kogos kto nabyl na allegro dokladnieten model MD.Porównywal go ze zwyklym PI w terenie i PI ja widzial a MD nie.Prosty wniosek że prosta samoróbka jest lepsza od fabrycznego MD
rubin Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Za szybko napisalem i nie wiadomo o co chodzi.Mowa w poprzednim moim poscie o łuskach i amunicji w ziemi.
beaviso Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 To nieprawdopodobne, aby wykrywacz nie widział płytkich fantów, ale jednak prawdziwe... Cholerne chińskie gówno!!!Któregoś pięknego dnia spotkałem w lesie starszego faceta z MD (bodajże 3010 - taki z identyfikacją" na LCD). Obśmiał mojego Rutusa, pochwalił się swoim LCD, a ja mu na to: A tutaj proszę sprawdzić" (i pokazuję butem miejsce 30x30 cm). On pomachał i mówi: Nic tu nie ma. Ja na to Hmmm, OK!" Dziadek sobie poszedł, a ja miałem radość, bo jego wykrywacz" MD nie znalazł 2-3 łusek mosiężnych (Mannlicher), które przed chwilą zostawiłem tam w ziemi (poziomo) na kilkunastu cm gł. Żenada! Zapomnij o MD!!! Dajcie sobie spokój z chińskim ścierwem!!! Niech zrobią wykrywacz ryżu, może lepiej im wyjdzie!
diabelski Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Ale ludzie TO kupują!! pięciu kupujących, facet zarobił na gównie 2tys..(po potrąceniu kosztów zakupu w chinach)TAK SIĘ ROBI BIZNES!ale nie ma tego złego... więcej fantów dla nas zostanie he,he..
menel Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 stanowczo odradzam slaby zasieg i nie lapie wszystkich przedmiotow. lepiej poszukac jakis inny troche drozszy ale wychodzi na lepsze.
menel Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 stanowczo odradzam slaby zasieg i nie lapie wszystkich przedmiotow. lepiej poszukac jakis inny troche drozszy ale wychodzi na lepsze.
Lubuszanin Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam :) Do tego wyrobu wykrywaczopochodnego jakim jest MD-ek kup sobie wiadro prozaku lub relanium bo doprowadzi Cię naprawdę do nerwicy.Miałem go to wiem co mówię.Wyrzucisz tylko pieniądze w błoto .PS. Osobiście zamówiłem sobie u Pana Henryka Smętkowskiego owiuśką wykrywkę" z cewusią 30 -tką i coś mi w duszy mówi ,że tego zakupu nie będę żałował.:)Nie no normalnie nie mogę się już doczekać ależ będzie eksploracja ,że ho ho :) :) :)
Mauser Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Ja używam Cyklopa I i jestem z niego bardzo zadowolony zarówno monetki jak i militarka wyłazi bez problemów, a zwlaszcza militarka :)Za jakiś czas mam zamiar przesiąść się na coś innego więc Cyklop będzie na zbyciu :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.