ARKADIO.IE Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam Wicia 1 z bardzo wielkim szacunkiem jest, to nie możliwe, aby 1220xd miał cewkę 20 cm,(cewkę 20 cm pełną ma 660/ 660xd,990/990xd i być może 1220 stary 1220R natomiast 1200xd/1220xdp i R-1 ma cewki 26cm ,czego jestem pewien na 100%, bo na nim chodzę cały czas:)Ale nie o tym jest mowa chciałem tylko sprostować:)pozdrawiamDo Igomas nie jestem taki pewien czy więcej,czy mniej? pozdrawiam
wicja1 Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Piszę tylko o tym co widziałem i miałem w ręku.A na pewno nie był to CS-R" różdżkopodobny,tylko nomalny,nowszy model.A z tego co pamietam oba modele (XD i XDP )mają napis na obudowie tylko XD.Różnica polegała właśnie na różnych cewkach a oznaczenie XDP występowało tylko w cennikach i katalogach.Dodawanie literki P" na oznacenie wyższego modelu to normalka w wykrywaczach znamienitej firmy C-Scope :))Pozdrawiam,wicja1.
VanWorden Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Beaviso - wszystko się zgadza i jest dokładnie tak jak napisałeś, ale tylko w modelach, które wymieniłeś i jeszcze kilku.. W tych, które ja wymieniłem, nawet nie zwracasz uwagi (przynajmniej ja nie zwracam) na stan zużycia baterii czy głebokość zalegania przedmiotu.. To sa tylko bajery. System identyfikacji celu jest tam tak rozbudowany (np. w XLT), że doświadczony operator potrafi zidentyfikować cel w ponad 90% wypadków, spoglądając na wyświetlacz na zerowej" dyskryminacji i pełnej mocy sprzętu.. Zamiast jednego systemu dźwiękowego, otrzymujesz kilka róźnych, współpracujących ze sobą systemów identyfikacji. To zupełnie inny rodzaj poszukiwań. Także nie generalizujmy zbytnio - nie ma co demonizować wyświetlaczy tak jak i nie można po prostu zbyć sprzętów, które ich nie posiadają..PozdrawiamVW
wicja1 Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 A oto głowa zdrajcy:Pozdrawiam,wicja1.P.SArkadio,nie szukasz pomocnika do moderatorki ;)))))
Raned Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Przypominam jaki jest temat wątku! w Polsce jest ok 60÷70 użytkowników Vaquero i nie wszyscy jeszcze wypowiedzieli się czy Vaquero nadaje się na militaria. Rezygnujemy z wątków pobocznych typu wyświetlacz czy nie wyświetlacz. Osobom, które nie znają tego wykrywacza już dziękujemy.
ARKADIO.IE Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam no to jest lekka różnica to też jest 1220xd troszkę inny:) z cewką 26 cmpozdrawiam ok Denar:(
slawekdoman Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Mam taki właśnie skromny wyświetlacz w swoim Rutusie. I co z tego?" Beaviso, nie rozsmieszaj mnie !!! Prownanie do Minelaba czy nawet Garretta (nie lubie takich wyswietlaczy)to chyba jakis zart.
ARKADIO.IE Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam to jest ostatnie zdjęcie nie będę zaśmiecałpozdrawiam:)
ARKADIO.IE Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam Wicia1 daj znać na priwa na Ps pogadamy?
VanWorden Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Witam!Ok, wracając do wątku - jeśli już decyzja padnie na Vaquero, to zdecydowanie polecam kupno go z cewką pełną" a nie pajączkiem. Są dwie takie cewki godne polecenia 8 i 10 cali tyle, że ta druga to cewka eliptyczna. Biorąc pod uwagę, że w Vaquero nie ma trybu statycznego, taki kształt może nawet lepiej pasować do gęstych zarośli, korzeni etc. Są to cewki typu Widescan, czyli DD.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.