necroskop Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 Czołem.Mam takie ogólne zapytanie jak w temacie, które łuski sa najcenniejsze, najrzadsze i co stanowi o ich wyjątkowości. Pytam z ciekawości bowiem dużo tego wychodzi z ziemi a w domu miejsca ubywa.PozdrawiamMarek
Jaro5 Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Wszystkie eksperymentalne, prototypowe.Pozostałe były produkowane w mln sztuk.Pozdr
suchy ss Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 mi sie marzy luska z Ura:) jest rzadka i ladna:]
necroskop Napisano 18 Luty 2007 Autor Napisano 18 Luty 2007 Czołem.Mam takie ogólne zapytanie jak w temacie, które łuski sa najcenniejsze, najrzadsze i co stanowi o ich wyjątkowości. Pytam z ciekawości bowiem dużo tego wychodzi z ziemi a w domu miejsca ubywa.PozdrawiamMarek
Ryszard Ochucki Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Zdecydowanie najcenniejsza jest łuska od karpia podarowana przez teściową na szczęście, do portfela.
necroskop Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 Witam.Nie o taka wartośc mi chodzi, ale dzieki za info. Raczej jaki typ jest najmniej spotykany; chodzi mi o łuski karabinowe.PozdrawiamMarek
Pytanie
necroskop
Mam takie ogólne zapytanie jak w temacie, które łuski sa najcenniejsze, najrzadsze i co stanowi o ich wyjątkowości. Pytam z ciekawości bowiem dużo tego wychodzi z ziemi a w domu miejsca ubywa.
Pozdrawiam
Marek
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.