flowing Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 Znalazłam u babci na strychu. Co to jest i ile jest warte???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flowing Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 spodoba sie to mojemu chlopakowi ktory zbiera niemieckie odznaczenia? to tylko kawalek jakiegos materialu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 to obszycia czapki niemieckiej nie tylko kawałek materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 warte jest to od kilku piw do dużych sum.Zalezy komu chcesz to sprzedać ile ten ktoś ma pieniędzy i jak bardzo mu na tym zależy.nie da się określić ile jest coś warte dopóki tego nie sprzedasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirpiotr Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Prezent na walentynki?:)Na pewno się spodoba!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 No, no,no tylko pogratulować takiej dziewczyny ;)Super fancior na pewno się spodoba :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Może od takiej czapki?http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H029856.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunaj65 Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 WitamZgadzam się z kolegami internautami, że to jest z czapki prawdopodobnie M42, ale foto strzelców alpejskich to lekka przesada. Czy Pani znalazła tą GAPĘ na terenie jakieś chatki w górach?. Na jakim terenie znalazła Pani tą gapę?. A co do ceny to jak jest to 100% oryginał w dobrym stanie to nawet Pani dostanie 100zł za jak to Pani powiedziała „kawałek jakiegoś materiału”…Pozdrawiam dunaj65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flowing Napisano 14 Luty 2007 Autor Share Napisano 14 Luty 2007 To mi bardziej przypomina naszywke... niz kawalek od czapki.. tylko 100 zł? znajomy mi mowil ze to moze byc jakas tam naszywka oryginalna warta ponad 500zł... dzisiaj dam to chlopakowi i zobaczymy jego reakcje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 To niech znajomy da za to 5 paczek to wtedy będzie warte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 SerwoMałe sprostowanie to nie żadna Gapa ani też Wrona tylko Orzeł.Ludzie jeszcze trochę i ktoś napisze Kura.A te 500 zł to gruba przesada.Może ktoś chce kupić guzik Wehrmachtu za jedyne 100 zł?.Hiiiiiiiiiii.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka222 Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 WitamOrzeł to jest polski albo dwugłowy carski, gapa to to coś ze zdjęcia a kura to juz jest zarezerwowane dla kuricy".Jesli chodzi o ceny niemieckich gratów to granice przyzwoitości zostały dawno temu przekroczone,połowa przedmiotów za które płacą co poniektórzy nie sa tak na prawdę wartę 1/3 swojej ceny, wierzcie mi.PozdrawiamKa222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 dunaj65 szukałem takiej samej naszywki. A to czy przesada czy nie mnie nie interesuje. Teraz mozemy sobie tylko gdybać na jaka czpkę była naszyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.