Skocz do zawartości

Co to jest??

Rekomendowane odpowiedzi

warte jest to od kilku piw do dużych sum.Zalezy komu chcesz to sprzedać ile ten ktoś ma pieniędzy i jak bardzo mu na tym zależy.nie da się określić ile jest coś warte dopóki tego nie sprzedasz.

Witam
Zgadzam się z kolegami internautami, że to jest z czapki prawdopodobnie M42, ale foto strzelców alpejskich to lekka przesada. Czy Pani znalazła tą GAPĘ na terenie jakieś chatki w górach?. Na jakim terenie znalazła Pani tą gapę?. A co do ceny to jak jest to 100% oryginał w dobrym stanie to nawet Pani dostanie 100zł za jak to Pani powiedziała „kawałek jakiegoś materiału”…

Pozdrawiam dunaj65

To mi bardziej przypomina naszywke... niz kawalek od czapki.. tylko 100 zł? znajomy mi mowil ze to moze byc jakas tam naszywka oryginalna warta ponad 500zł... dzisiaj dam to chlopakowi i zobaczymy jego reakcje..

Serwo

Małe sprostowanie to nie żadna Gapa ani też Wrona tylko Orzeł.Ludzie jeszcze trochę i ktoś napisze Kura.A te 500 zł to gruba przesada.Może ktoś chce kupić guzik Wehrmachtu za jedyne 100 zł?.Hiiiiiiiiiii.

Pozdro.

Witam

Orzeł to jest polski albo dwugłowy carski, gapa to to coś ze zdjęcia a kura to juz jest zarezerwowane dla kuricy".Jesli chodzi o ceny niemieckich gratów to granice przyzwoitości zostały dawno temu przekroczone,połowa przedmiotów za które płacą co poniektórzy nie sa tak na prawdę wartę 1/3 swojej ceny, wierzcie mi.
Pozdrawiam
Ka222

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie