Skocz do zawartości

Garrett GTI 2500 a Whites XLT który lepszy na monety?

sanczoto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
VW, urlop miałeś:)?
Znowu ruszył wątek który mnie ciekawi.
Jak się mają do siebie te sprzęty w lesie,leśnych dróżkach w poszukiwaniu drobnicy, tym razem w łatwym( nie zaśmieconym) terenie. Nie chodzi mi o odróżnienie pultaba od monetki tylko o zasięgi na wysokich czułościach.
Pozdro.
Napisano
witam
Tomasz sorry za zwłokę z odp. ale dopiero teraz wszedłem na forum
czy potrafie rozróżnić współczesne pln ? z dużym prawdopodobieństwem tak.
Jeżeli jestesmy w temacie komercyjnie plaża" to osobiście bym ją sprzątał z pulltabów polmosów i innego śmiecia bo potrafią one skutecznie maskować interesujące fanty
zgadzam się z Tobą że GTI poznasz się szybciej niż z XLT/DFX. XLT/DFX zyskują przy bliższym poznaniu to ;-) najbardziej elastyczne wszechstronne wykrywacze w tej chwili na świecie jeżeli znasz ten sprzęt to zawsze można z niego zrobić" idealny do miejscówki na którą wchodzisz.
co do programów z sieci chętnie je czytam zwłaszcza te pisane przez ludzi z doświadczeniem bo idzie wiele zależności miedzy nastawami wychwycić ale podchodze do nich jak już wcześniej gdzieś pisałem z duża rezerwą
moim zdaniem nie można zwyczajnie przeklepać programu z sieci dlaczego? bo go nie będzie właściwie pracował każdy z nich trzeba modyfikować biorąc pod uwagę:
1 VDI gruntu
2 stopnia mineralizacji gruntu
3 stopnia zaśmiecenia koncentracji celów w gruncie
4 zakłóceń elektromagnetycznyc pochodzących od linji wysokiego napięcia, przekażników, wież telefonii komórkowej (czy jak je tam zwał) itp
5 doświadczenia operatora sprzętu
6 osobistych preferencji operatora
pzdr
Napisano
karpik - Owszem wypoczywam co nieco bo w koncu kiedys trzeba zaczac ;)
Jesli chodzi o las i sciezki to takze wybralbym XLT/DFX. Wiekszy wybor cewek, ultra solidne wykonanie, dobry balans i ergonomia i oczywiscie super czulosc i zasieg..

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie