karpik Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 VW, urlop miałeś:)?Znowu ruszył wątek który mnie ciekawi. Jak się mają do siebie te sprzęty w lesie,leśnych dróżkach w poszukiwaniu drobnicy, tym razem w łatwym( nie zaśmieconym) terenie. Nie chodzi mi o odróżnienie pultaba od monetki tylko o zasięgi na wysokich czułościach.Pozdro.
hektor111 Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 witamTomasz sorry za zwłokę z odp. ale dopiero teraz wszedłem na forumczy potrafie rozróżnić współczesne pln ? z dużym prawdopodobieństwem tak. Jeżeli jestesmy w temacie komercyjnie plaża" to osobiście bym ją sprzątał z pulltabów polmosów i innego śmiecia bo potrafią one skutecznie maskować interesujące fanty zgadzam się z Tobą że GTI poznasz się szybciej niż z XLT/DFX. XLT/DFX zyskują przy bliższym poznaniu to ;-) najbardziej elastyczne wszechstronne wykrywacze w tej chwili na świecie jeżeli znasz ten sprzęt to zawsze można z niego zrobić" idealny do miejscówki na którą wchodzisz. co do programów z sieci chętnie je czytam zwłaszcza te pisane przez ludzi z doświadczeniem bo idzie wiele zależności miedzy nastawami wychwycić ale podchodze do nich jak już wcześniej gdzieś pisałem z duża rezerwąmoim zdaniem nie można zwyczajnie przeklepać programu z sieci dlaczego? bo go nie będzie właściwie pracował każdy z nich trzeba modyfikować biorąc pod uwagę:1 VDI gruntu2 stopnia mineralizacji gruntu3 stopnia zaśmiecenia koncentracji celów w gruncie4 zakłóceń elektromagnetycznyc pochodzących od linji wysokiego napięcia, przekażników, wież telefonii komórkowej (czy jak je tam zwał) itp5 doświadczenia operatora sprzętu6 osobistych preferencji operatorapzdr
VanWorden Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 karpik - Owszem wypoczywam co nieco bo w koncu kiedys trzeba zaczac ;)Jesli chodzi o las i sciezki to takze wybralbym XLT/DFX. Wiekszy wybor cewek, ultra solidne wykonanie, dobry balans i ergonomia i oczywiscie super czulosc i zasieg.. PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.