waldi Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 oddam w dobre rence pozostalosci po wagonie pancernym chyba sa to resztki SMIALEGO
Gość Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Coś nam obrodziło ostatnio zabytkami polskimi. To może odbudujemy jeszcze pociąg pancerny i pojedziemy pod Mokrą?Pozdrawiam
Frozzer Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 o tym wagonie juz kiedys ktos pisal, moze by to jednak sprawdzic a nei sie nabijac?waldi dysponujesz zdjeciami?
Rumburak Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Kolego Waldi! Drugi raz piszesz o tym wagonie i wygląda mi za to że ściemniasz. Nie odezwałeś się do mnie chociaż ja zaproponowałem ci pomoc w znalezieniu osoby, która się nim zajmie. Powtarzam więc: mogę cię skontaktowAć z kustoszem muzeum, które ma już jeden wagon pancerny, chyba z pociągu pancernego Poznańczyk i chętnie wezmie ten drugi. Muzeum to właściwe miejsce dla takiego cuda, prawda? Jeżeli się nie odezwiesz, to uznam, że robisz ludzi z tego forum w bambuko. Z poważaniem
waldi Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 Witam szanownych kolegow nie mam zwyczaju robic w bambuko fachowcow z forum , myslec ze tylko tacy odwiedzaja forum . Ale jezeli ktos ma ochote na ta perelke to niech sie sam ze mna skontaktuje a nie ze ja bede biegal i prosil,temat jest caly czas aktulalny.
Rumburak Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Kolego! Ja nie mam ochoty na ę perełkę". Nie mam jakoś miejsca w garażu. Ale chciełbym żeby to trafiło do muzeum. Jeżeli ty też masz taką wolę, to się odezwij. Pozdr
waldi Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 jasne rumburak to wpadnij po niego moze jutro????
polsmol Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 WaldiW świetle wilu wygłupów na tym forum jest w toim interesie zamieszczenia zdjęć albo podanie lokalizacji osobie która pojedzie i na miejscu zrobi zdjęcia które później wstawi na forum. Wiem, że to przykre, ale takie są realia. Zadużo tu cymbałów z głupimi dowcipami. Pozdrawiampolsmol
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.