Skocz do zawartości

wagon pancerny

waldi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Coś nam obrodziło ostatnio zabytkami polskimi. To może odbudujemy jeszcze pociąg pancerny i pojedziemy pod Mokrą?
Pozdrawiam
Napisano
Kolego Waldi! Drugi raz piszesz o tym wagonie i wygląda mi za to że ściemniasz. Nie odezwałeś się do mnie chociaż ja zaproponowałem ci pomoc w znalezieniu osoby, która się nim zajmie. Powtarzam więc: mogę cię skontaktowAć z kustoszem muzeum, które ma już jeden wagon pancerny, chyba z pociągu pancernego Poznańczyk i chętnie wezmie ten drugi. Muzeum to właściwe miejsce dla takiego cuda, prawda? Jeżeli się nie odezwiesz, to uznam, że robisz ludzi z tego forum w bambuko.
Z poważaniem
Napisano
Witam szanownych kolegow nie mam zwyczaju robic w bambuko fachowcow z forum , myslec ze tylko tacy odwiedzaja forum . Ale jezeli ktos ma ochote na ta perelke to niech sie sam ze mna skontaktuje a nie ze ja bede biegal i prosil,temat jest caly czas aktulalny.
Napisano
Kolego! Ja nie mam ochoty na ę perełkę". Nie mam jakoś miejsca w garażu. Ale chciełbym żeby to trafiło do muzeum. Jeżeli ty też masz taką wolę, to się odezwij. Pozdr
Napisano
Waldi
W świetle wilu wygłupów na tym forum jest w toim interesie zamieszczenia zdjęć albo podanie lokalizacji osobie która pojedzie i na miejscu zrobi zdjęcia które później wstawi na forum.
Wiem, że to przykre, ale takie są realia. Zadużo tu cymbałów z głupimi dowcipami.
Pozdrawiam
polsmol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie