Frozzer Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 tak jak w temacie, czy ktos moglby sie podzielic opiniami na temat tego wykrywacza, chodzi mi glownie o poszukiwanie drobnicy, bo jak monetki chwyta to i karabin znajdzie ;)))
Gość Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Również jestem ciekaw opini dotyczących tego wykrywacza, interesuje mnie czy ma on identyfikacje tonalna, bo jakoś na stronie garretta o tym nie wspominaja i czy Coin Allertsprwdza sie w praktyce.z góry dzieki
Frozzer Napisano 1 Listopad 2003 Autor Napisano 1 Listopad 2003 naprawde nikt sie nie zetknal z tym wykrywaczem i nie podzieli sie swoimi opiniami?
watorresbo Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Wszyscy chyba wyjechali znicze palić.pozdro watorresbo
krzysiek Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Niestety nie pomogę w temacie GTAx550, ale używam od 4 lat GTAx1250 i jestem bardzo zadowolony. GTAx550 o ile dobrze pamiętam ma mniej programów (co z zasady nie jest problemem, bo ja i tak używam tylko dwóch Custom i Zero) i mniej wcięć do dyskryminacji (to już gorzej, bo to wygodna informacja). Coin alert to chyba coś co u mnie nazywa się Belltone i to całkiem wygodna fukcja: zmiana tonu sygnalizującego sygnał w zależności od wysokości na skali dyskryminacji. U mnie są trzy tony: dla żelaza, średni i wysoki dla przedmiotów o dużej powierzchni lub wysokiej przewodności. Co więcej... Dyskryminacja jest bardzo dobra (przynajmniej u mnie), zasięgi bardzo przyzwoite. Dla Garrettów charakterystyczny jest Pinpoint który centruje się na miejscu gdzie jest najsilniejszy sygnał, czasem to jest fajne czasem nie. Orientacyjne pokazywanie głębokości też jest ok, aczkolwiek jest tylko orientacyjne. To wszystko co mi przychodzi do głowy. W sumie ja ze swojego jestem zadowolony - kopię militaria, ale monety też się zdarza. PozdrawiamKrzysiek
Jadzia Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Witam,chciałbym odświeżyć stary temat gdyż mam okazję tanio kupić wykrywacz Garretta GTA 550, proszę napisać jak sie sprawuje na drobnicę, chodzi głównie o poszukiwania na polach.Prosiłbym o szybka odpowiedź.pozdrawiamJadzia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.