jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 LUGER-udajessz????!!!!czy faktycznie jesteś osobą,za którą cię uważam!!!!
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 dlaczego sprzęt w miarę możliwości kupuje sie u producenta???!!!!Odpowiedż jest prosta dla każdej myślącej osoby!!!
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Na chwile obecną to jest jeden z najgorętszych postów na tym forum(przypadek????)i sądzę,że nikt tego nie wytnie(prowadzą je ludzie myślący).Nadal nie ma merytorycznej dyskusji na temat postu.Piszecie ludzie jakieś koszsmarne pierdoły,a ja stwierdziłem,że producent olewa klienta.Jednak LOLE!!!
luger Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Zwisa mi za kogo uważa mnie ktoś posługujący się takim słownictwem. A dyskusję to trzeba mieć z kim prowadzić.Na tym kończę i żałuję, że zabierałem głos a jak kogoś nie stać na wykrywacz to niech gdzie indziej wylewa żale.
DarekD Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Spytam merytorycznie:pod jakimi nickami wystepuje/wystepował Pan jeszcze na tym forum?Ja też mam nadzieje że moderatorzy wytną tylko pierdoły.. czyli 90% :)
Brutus Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 jakofako - nie wnikam w meritum sprawy choć prawdę powiedziawszy z twojego pierwszego postu nic nie wynika. Proszę się nauczyć formułować pytania i wypowiedzi, bo jak na swój wiek i osobę wykształconą to wstyd przed własnym synem. A tak w ogóle to słoma z butów.
vismajor Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 \"mgr prawa???chyba słaby???!!!-poważny mgr prawa jest prawnikiem!!! \"(bez komentarza) - myślę że dyplom najlepszej zawodówki poparzył by Ci ręce.Ale wierzę w Ciebie.Ambulans już jedzie.Ujawnij się jak wyzdrowiejesz.Najlepszym wykrywaczem dla Ciebie niech będzie łopata ale...koniecznie przeczytaj instrukcję użytkowania.Mimo wszystko pozdrawiam.
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Ponownie dodam!!!Jak można negować moje doświadczenia z zakupem na podstawie własnych lub na podstawie własnego kontaktu z producentem oraz z wynikamim wykopków???!!!!Potwierdzam ponownie,że człowiek z telefonu na stronie producenta(wymienił nazwisko)jest niesłowny,co moim zdaniem negatywnie o nim świadczy jako o sprzedawcy sprzętu.Rozumiem jakieśproblemy,ale nie ściemy.Wszystkie wyskokowe posty uważam za klakierstwo!!!Normalni i uczciwi ludzie na pewno zrozumią i nie będą przy okazji podawać(rzekomego)wykształcenia!!!POZDRAWIAM MYŚLĄCYCH!!!
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Wystarcz poczytać te obelgi!!!Prszypuszczalnie(zasada Lowella)ktoś wspominający o zawodówce ją kończył!!!Ja napisalem wcześniej zero podjęcia tematu.Same obelgi i posty nie na temat.Podkreślam raz jeszcze-sprzedawca nie dotrzymuje terminów.PS-to mój pierwszy i jedyny nick-LOL!(do sprawdzenia)
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 szlkanka wody nie zalatwia tematu postu-tj.braku terminowości ze strony sprzedawcy i producneta sprzętu.Przypuszczalnie na posty nie odpowiadają osoby wiedzące,co to znaczy potrzebować sprzęt w okreslonym terminie dla określonych potrzeb.Proponuję pić tylko wodę przez okres realizacji zamówienia!!!
Bocian Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 jakofako jeżeli jeszcze raz użyjesz wersalików lub wykrzyknika zostaniesz zablokowany. Jak widać masz osobisty żal do producenta i to jest właściwy powód rejestracji na naszym forum i rozpoczęcia tego wątku. Nie jesteś obiektywny, nie przyjmujesz argumentów, obrażasz innych. I nie wkurzaj admina bo restarty modemu Ci nie pomogą.
kopijnik2 Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 no cóż - braku terminowości ze strony sprzedawcy i producneta sprzętu.przedawca nie dotrzymuje terminównie uzyskałem go w uzgodnionym terminie!i jeszcze parę razy prez tryby czasy i przypadkiJak można ustosunkowywać sie do moich postów bez podobnych doświadczeń? odpowiadam - nie można - więc tego nie oczekujmasz coś jeszcze ciekawego w temacie?t o nawijaj - ja idę spać...
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Resterty czego????Cały czs jestem na forum czekając na ewentualne głupie posty!!!!To jakaś zmowa?????Nie można zgłosić zastrzeżeń do realizacji zamówienia Solarisa???Cały się boję!!!!Może sie spotkamy???Pogadamy o tym???Wymienimy poglądy???Uważam,że mam słuszne racje i je przedstawiam-to wolne forum!!!Nie było mowy o jakiś blokadach krytyki Rurusa jak się rejestrowałem!!!
Bocian Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Kolejne wykrzykniki i dostajesz kolejną żółtą kartkę.Mam dzisiaj zły humor, próbuj dalej.
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Albo lepiej sie nie spotykajmy-podejrzewam,że jesteś brutalny i niezbyt skory do rozmowy.Sorry!!!
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 to jakieś grożby???a może kontrola słowa pisanego,tj.cenzura!!
Bocian Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 A tak już na wielkanoc.Przypomnę że są 3 kartki a 4 oznacza bana.
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 czyli,jak pisalem na wstępie-nefatywny kontakt z Rutusem-post-równa się obelgi i ataki-to na pewno uczciwe podejście.ps.Ja chętnie bym sprawdził,kto odpowiada na te posty i kim na prawdę jest!!!
Bocian Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Teoria spiskowa to tylko w Archiwum X.Przypomnę że to nie jest państwowy PGR a prywatne forum i musisz się dostosować do regulaminu którego zapewne nie czytałeś a którego znajomość potwierdziłeś podczas rejestracji. Jednym z punktów jest szacunek do innych i trzymanie sie netykiety.
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 BARDZO SIĘ BIJE TYCH KARTEK-JEST WIELE FORÓW-PRAWDA ZAWSZ WYGRA!!!!!nie BOJE SIE PRAWDY lolu
jakofako Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 PRYWATNE FORA W TYM KRAJU(A TO JEST KRAJOWE MUSZĄ DOSTOSOWYWAĆ SIE DO PRAWA POLSKIEGO(JESTEŚCIE POLAKAMI???).PONADTO PONAWIAM PYTANIE-TO WOLNE FORUM-MOŻNA GŁOSIĆ WŁASNE POGLĄDY,UCZCIWIE,BEZ CENZURY(NP.PRODUCENTÓW CZEGOŚ),A MOŻE INACZEJ W BOGA WIERZYCIE?????NO TO CHOCIAŻ W SPRAWIDELIWOŚĆ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.