Parowóz Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 chłopaku Nowotny od kiedy to Sauer robił amunicje ?SS = schweres Spitzgeschoss = pocisk spiczasty ciężki
Nowotny Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 A kto ci specjalisto" powiedział ze obił"? W okulary proponuje zainwestować :) Gdzie tam jest pocisk spiczasty i ciężki" i w dodatku w sS to chyba trochę inny kaliber. .323 czyli 8,2 i sotyczy 7,9x57 Mauser - no ale pewnie zapytasz od kiedy to Mauser robił amunicje???" No cóz to tak jak rozmawiac ze ślepym o kolorach.A sygnature producenta też widac - RWS :))))Parowóz, nie wiem czy to możliwe w twoim przypadku ale jak czegoś nie wiesz, jak nie masz o czymś pojęcia - tak jak w przypadku amunicji - to moze nie wypisuj głupot które wprowadzają w błąd zainteresowanych?
matrix14xxx Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Na hitlerowskich SS jest stylizowane na błyskawice.Pozdrawiam
karpik Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 Wiem, że myśliwska, bo znalazłem na google- knieja, ale co oznaczają te dwie litery S.
Pytanie
karpik
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.