sWa Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 Właśnie mam przed sobą czasopismo Logo numer z lutego 2007. Polecam artykuł Raport z pola bitwy" Szymona Mazura. W przeciwieństwie do pomówień z Faktu" zostaliśmy pokazani jako (mój cytat) pozytywnie zakręceni ludzie". Dotyczy on m.in. rekonstrukcji Bitwy nad Bzurą i ogólnie ruchu rekonstrukcji w Polsce. Krzysiek GRH Podkarpacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 ja tez mam was za ludzi pozytywnie zakreconych i nie potrzebuję do tego żadnych artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Miło słyszeć taką opinię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 taak ..kupuje logo od początku .ale to drugi arttykuł który mnie czytałem kilkanaście razy bRAWO DLA LUDZI KTÓRZY POZOWALI ...BRAWO =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Może ktoś wrzucić jakieś foto poglądowe tego artykułu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 1 Luty 2007 Autor Share Napisano 1 Luty 2007 Ja niestety nie posiadam cyfrówki, ani skanera więc nie pomogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 trzba przyznac ze nasz kolega z AA7 fajnie wyszedl na fotach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 mowisz, masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 wiekszych skanow niestety wzucic nie moglem wina forum nie moja:/ogolnie jeden z lepszych artykulow jakie czytalem i ktore naprawde przyciagnely moją uwage:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Otto dzieki za foty !Zaraz po pracy lecę do Empiku zobaczyć na żywo i może nawet kupie ;D ...Wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Szkoda tylko, że autor nie pofatygował się bardziej do Trójmiasta. To całkiem prężny ośrodek rekonstrukcji historycznych. Od Światowida, po wczesnego Bieruta :)rekonstrukcje, to nie tylko Warszawa i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 Z tego co widziałem to z okolic warszawskich autor wspominał o trójmiejskim TGRH, czy np. o nas z Łodzi ... na pewno czytałeś ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 a słyszeliście reklamę radiową:) najmodniejsze hobby w roku 2007:) ludzie mimio ponad 60 letniego umundurowania jesteśmy modni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 A ja nie chcę być modny. Zawsze byłem postrzegany jako nietypowy, oryginalny, dziwny, czasem śmieszny i niech tak zostanie. Poza tym chyba już nie mówi się modny tylko jazzi lub jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 eheheh czyli nasze mundurki stają sie modne... :Dtylko patrzec jak ludzie zaczną chodzić po ulicach w np. niemieckich helmach :DD albo oficerkach:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Gorzej, bo się różne miętusy wezmą za rekonstrukcję :( Zacznie się snobizm gorszy niż teraz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz677 Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 szkoda tylko , że pan Mazur nie pofatygował się aby w wersji elektronicznej tego materiału podac skąd przekopiował ( i to słowo w słowo - nawet z błędem ) opublikowane kalendarium. W materiale gazetowym pojawiła się wprawdzie drobna wzmianka, że pełne kalendarium jest na www.militarni.pl ale źródła pochodzenia tez podac nie raczył ... a to taki dobry i kulturalny zwyczaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.