Skocz do zawartości

Artykul Logo" numer luty 2007

sWa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Właśnie mam przed sobą czasopismo Logo numer z lutego 2007. Polecam artykuł Raport z pola bitwy" Szymona Mazura. W przeciwieństwie do pomówień z Faktu" zostaliśmy pokazani jako (mój cytat) pozytywnie zakręceni ludzie". Dotyczy on m.in. rekonstrukcji Bitwy nad Bzurą i ogólnie ruchu rekonstrukcji w Polsce. Krzysiek GRH Podkarpacie.
Napisano
taak ..kupuje logo od początku .ale to drugi arttykuł który mnie czytałem kilkanaście razy bRAWO DLA LUDZI KTÓRZY POZOWALI ...BRAWO =))
Napisano

wiekszych skanow niestety wzucic nie moglem wina forum nie moja:/

ogolnie jeden z lepszych artykulow jakie czytalem i ktore naprawde przyciagnely moją uwage:)

Napisano
Otto dzieki za foty !
Zaraz po pracy lecę do Empiku zobaczyć na żywo i może nawet kupie ;D ...

Wygląda świetnie.
Napisano
Szkoda tylko, że autor nie pofatygował się bardziej do Trójmiasta. To całkiem prężny ośrodek rekonstrukcji historycznych. Od Światowida, po wczesnego Bieruta :)
rekonstrukcje, to nie tylko Warszawa i okolice.
Napisano
Z tego co widziałem to z okolic warszawskich autor wspominał o trójmiejskim TGRH, czy np. o nas z Łodzi ... na pewno czytałeś ? :)
Napisano
a słyszeliście reklamę radiową:) najmodniejsze hobby w roku 2007:) ludzie mimio ponad 60 letniego umundurowania jesteśmy modni:D
Napisano
A ja nie chcę być modny. Zawsze byłem postrzegany jako nietypowy, oryginalny, dziwny, czasem śmieszny i niech tak zostanie. Poza tym chyba już nie mówi się modny tylko jazzi lub jakoś tak.
Napisano
eheheh czyli nasze mundurki stają sie modne... :D

tylko patrzec jak ludzie zaczną chodzić po ulicach w np. niemieckich helmach :DD albo oficerkach:PP
Napisano
szkoda tylko , że pan Mazur nie pofatygował się aby w wersji elektronicznej tego materiału podac skąd przekopiował ( i to słowo w słowo - nawet z błędem ) opublikowane kalendarium. W materiale gazetowym pojawiła się wprawdzie drobna wzmianka, że pełne kalendarium jest na www.militarni.pl ale źródła pochodzenia tez podac nie raczył ... a to taki dobry i kulturalny zwyczaj...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie