karpik Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 Wśród carskich i pruskich wyszedł taki- EQUIPEMENTS MILITARIES i gwiazdka. Średnica 15mm. Interesuję mnie jakie wojska obsługiwały takie guziory? Za sugestię z góry dziękuje.
królik_z_gdyni Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Ja kopałem takie na pozycjach z końca IIWW, podejrzewam, że po ruskich z zaopatrzeń od amerykanów. Ale to tylko moje przypuszczenia;-)
Maniek7_2006 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 francuski bieliźniak mam taki samPozdrawiam Serdecznie!
karpik Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 Dziękuje wam serdecznie, miałem takie podejżenia. Moja miejscówa robi się coraz ciekawsza:). Pozdrawiam.
karpik Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 Zapomniałem. Maniek czy to z czasów wojny france vs rosyja, czy młodszy?
Pytanie
karpik
Wśród carskich i pruskich wyszedł taki- EQUIPEMENTS MILITARIES i gwiazdka. Średnica 15mm. Interesuję mnie jakie wojska obsługiwały takie guziory? Za sugestię z góry dziękuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.