woytas Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 http://fishki.net/comment.php?id=10728 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Tomuś Czereśniak by powiedział: a tam tyle dobra było, a oni wszystko poniszczyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Przecie wiekszosc nie smiganych byla nawet :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 cd...Moją łatwo poznać, bo róg ułamany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Kto w wojsku był to wie co to znaczy WYBRAKÓWKA ;-)Ps. Dla mnie szczyt wojskowego kuriozum. Mam nadzieję że to czas przeszły.pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 A gdyby tak nagle w przyszłości nieznacznie uszkodzić by nasza policja się nie czepiała i na allegro,toć szły by jak kurczaki w hipermarketach za 4;50- ojjj %(.Iwan nie ma głowy do interesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 A takiego złomu części wymontowują i na allegro sprzedają.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.