Olssen Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 WitamDziedzio nie wydruniaj sie z tym Panem" hehe.Sezon sie zbliża i tak jak kolega Wojtek napisał byc może gdzies razem ruszymy w teren ale to temat jeszcze do obgadania.Pozdrawiam,Olssen
dziedzio Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 Widze, że ktoś nie śpi tak jak ja :)Jakby coś jestem pod gg 3878062. (Chyba można podawać nr komunikatorow, jakby coś to z gory przepraszam za blad)Co do Pana, chcialem poprostu, zeby zabrzmialo poważnie :)P.S.Jak bylem mlody i piękny :) bylo takie powiedzonko, ktoś nie śpi, żeby spać mogl ktoś"Wiec z socjalistycznym pozdrowieniem:)
wojtekbb Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Witam co do tej książeczki to było wydawane chyba przez PTTK w 1989r ja trafiłem część 3 na giełdzie za grosze.Pozdrawiam
HERWOLF Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 witaj dziedzio jak nie bedziesz mial z kim pokopac lub pogadac o kopaniu odzywaj sie gg 8672531 tez jestem z bialego i juz 9 roczek leci w terenie :) wiec mysle ze co nieco ci podpowiem pozdrawiam
dziedzio Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 WitamPanowie i Panie (jeśli w tym towarzystwie znajdują się takowe), zastanawiam się czy jesteście jeszcze w śnie zimowym czy poprostu nigdzie nie wyjeżdzaliście. Może któryś/aś z Was już jeździli w teren. Zapraszam do chwalenia się swoimi wyjazdami i zdobyczami. Pozdrawiam.Czoł(gi)em
Klemens Forel Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 A moze sie skrzyknąć w Białym na jakies piwko i pogadać o fajnych miejscówkach...?
dziedzio Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 Klemens Forel, pomysł przedni, tylko pytanie, kto zorganizuje takie spotkanie. Fakt, chyba największa grupa szperaczy" jest w Białymstoku (nie chce urazić innych grup z Podlasia, być może myle się), więc byłoby naprawde łatwo. W końcu Białystok to nie znowu jakaś tam wielka metropolia i dojechac lub dojść można.Nie wiem jak wyglądają relacje miedzy naszymi miejskimi odkrywcami" i czy wszyscy chcieliby się spotkać. Następna kwestia, nie wszyscy chcą zdradzać swoich miejscówek, ale żeby się spotkać nie muszą zdradzać, można pogadać o pośladkach Maryni" :)A może się wstydzą, a może skrywają swoje prawdziwe ja", bo tak naprawdę są 50-cio letnimi znudzonymi gospodyniami domowymi i udzielają sie na forum jak męża nie ma w domu :)A może są w kuchni, a może poszli do lasu ... Pozdrawiam
Łukasz Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Witam!Kopiący Białystok co jakiś czas pije... hehe Takie meetingi od święta się odbywają. :-)Pozdrawiam, Łukasz
Pit_100 Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Ja słyszałem, a nawet tam kopałem chociaż jestem z Warszawy:) A Ty jesteś z tych terenów? Kopałeś tam?
Klemens Forel Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Witam jade na mikroreko do łomży(okolice) na cała sobote mam w samochodzie wolne 3 miejsca jak ktos ma chec poznac fajnych ludzi pogadac przy piwku a przy okazji mozna cos tam pokopac jak bedzie czas ja nie mam wykrywki to zapraszam Sobota 10 marca wyjazd 10.00 lub 9.00 rano powrót w póżnych godzinach wieczornych oczywiscie wyjazd z Białegostoku kontakt 880374646Ps.w ten sposób mamy mozliwosc integracji podlaskiego Odkrywcy;)
ja20 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Pit_100 kopałeś w okolicy Czeremchy?nie jestem z tamtą ale moja kobieta ma tam babcie.ja też z okolicy Wawy.
ja20 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 jeszcze tam nie kopałem ale wiem że będe tam jechał przynajmniej na kilka dni więc chciałem pokopać sobie troche bo podobno okopów sporo i jakieś bunkry w okolicy.ale to wiem tylko z opowieści i chciałbym sprawdzić.
ja20 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 jak możesz odezwij się do mnie na gg 2124741.można tam coś z militarki znaleść?
Pit_100 Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Teraz to wyjeżdżam z wawy i będe dopiero w niedzielę. Postaram się odezwać. Można coś znaleźć. Zmorą w tamtych okolicach jest Flak 20mm. Pozdrawiam Piotrek
dziedzio Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Co tam słychać Panie i Panowie na Podlasiu (tutaj według życzenia można zmiękczyć odpowiednie literki, coby było słychać swojskie śledzikowanie)Nie chcecie się chwalić, więc ja się pochwale moją pierwszą monetką znalezioną na mojej prywatnej działce 20 km na południe od Białegostoku. Zaznaczam, że (tutaj proszę o słowa uznania) (żartowałem), że ową monetkę znalazłem wykrywaczem JABEL :) Zapraszam do chwalenia się, proszę nie ociągać się i nie być tak mocno skrytym :)Tym czasem.Pozdrawiam :)
dziedzio Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 fotka nr 2 tej samej monetki :)Ale jestem dumny kurde ... ;)
w@riat Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Nie mam aparatu niestety... Więc tylko napisze co dzisiaj wyszło:8 pruskich (z koroną)3 polaczki carskie1 granadierski1 pruski urzędniczy1 francuski artyleryjski (piękny)Oraz 2 guziki do identyfikacji.Końcówka od pochwy noża? Bagnetu?5 groszy 1936Oczywiście o kalesoniakach , guzikach w stanie agonalnym i łusek nie wspomne.
dziedzio Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Pięknie, pięknie Panie w@riat, oby tak dalej :) Moje gratulacje :)Wreszcie pierwsze koty za płoty, w@riat pochwalił się, czekamy na następnych śmiałków. Naprawde, tutaj nie gryzą, nie biją i nie zabierają znalezionych fantów :) Zapraszam do chwalenia się ...Pozdrawiam
desmo_sm Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Panowie widzę że rozmowa o podlasiu, mam pytanko bo na weekend majowy jade na podlasie w okolice Siemiatycz dokladnie Grabarka tam kolo tego klasztoru czy mozna tam cos kopnąc bo nie wiem czy zabierac wykrywkę?dzięki i sory za takie naiwne pytanie
yasioo Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 ale to wyszło pod Białymstokiem czy strych??
dziedzio Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 jak widać na załączonym wyżej obrazku, jest to stryszek ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.