PUMA1 Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś poznaje jaki to Guzik.Jest na nim korona na kornie jest krzyż .Wymiary guzika to 2 centymetry wykonany najprawdopodobnie miedziany jest .
PUMA1 Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś poznaje jaki to Guzik.Jest na nim korona na kornie jest krzyż .Wymiary guzika to 2 centymetry wykonany najprawdopodobnie miedziany jest .
PUMA1 Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Witam Pruski.A moze Pan mniej więcej podać z jakiego okresu on jest i przy czym był noszony .Pozdrawiam.
admin Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 PUMA1: Następnym razem proszę o prywatną wiadomość w sprawie przeniesienia wątku a nie zakładanie bez sensu nowych w innym dziale.Pozdrawiam
yought Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 przy mundurach wojskowych do 1918 roku, bardzo popularny
Pytanie
PUMA1
Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś poznaje jaki to Guzik.Jest na nim korona na kornie jest krzyż .
Wymiary guzika to 2 centymetry wykonany najprawdopodobnie miedziany jest .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.