acer Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1468304,11,item.htmlCzyżby powrót do zwyczajów z czasów cenzury ??? półkownictwo" :/Autor na cenzurowanym i wyjątkowo niepolityczny, to dzieło na przemiał ?Za to abonament ma się płacić ?Wyjątkowa zakała i zakapior z tego Wildsteina.Bojownik" o wolność i niepodległość na stare dziadowskie swoje lata zachowuje się jak partyjny beton.Za torbę i wy......ić z TV !
Boruta Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 Pewnie nie chcą płacić Wołoszańskiemu i dlatego go na półkę odłożą. Nie było by takich problemów, jakby odbyła się lustracja 15 lat wcześniej.Pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 a ja słyszalem w radiu jedynce" że:mimo ze pan Woloszanski byl tajnym współpracownikiem, serial będzie puszczany w TVP"pozdro
wojteq Napisano 19 Styczeń 2007 Napisano 19 Styczeń 2007 mówiąc szczerze, wkurza mnie to całe polowanie na czarownice", jakie urządzili politycy!!!!, takie rzeczy, to 15 lat temu trzeba było robić a nie teraz!! (gdy większość dowódców i osobistości SB albo nie żyje, albo mają po 90 lat). Tym bardziej mnie to boli, gdy chodzi o serial, na który czekam, Wildstein musi odejść!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.