karpik Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 Zwykły blok z czasów komuny. Dostaliśmy nową piwnice bo tamta miała 2x3m i za izolacją rury schowany słoik od miodu spadziowego z własnej pasieki". A tam niespodzianka. Wszystkie powojenne ale jaka radocha.Bez wchodzenia w szczegóły(w szt.):Turcja- 1Salwador-1Mozambik-1Kenia-1Sverige(szwcja?)- 3Grecja-3Belgia-5Hiszpania-4Tanzania-1Polskie tylko 4Niemiecki-22Fińska-1Suomen Tasavalta(chyba też fińska)-1Angielskie-6Tylko chińskie znaki-16Francja-5Brazylia-2Meksyk-1Jordania-1Dania-4Stany-6Litwa-2Kanada-5Filipiny-18Tylko arablkie znaki- 11Włochy-14Rosja-34Holandia-8NO ID- 6Na zdjęciu nie uwzględniłem ok. 100 centów USNo i 2 papiery(zhongguo renmin yinhang)Może nie stare, ale zajmą cały klaser.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2007 O jakaś 10 z izraela:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 jestem w szoku-pozdrawiam karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2007 Wyczuwam tu małą ironię huk. Mnie takie niespodziewajki cieszą. Wiem, że niema się czym chwalić ale jakby niepatrzyć to odkrycie(jak w temacie forum). Nie każdy znajduje bursztynową komnatę, tak jak Pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Spoko karpik-mnie ostatnio w sklepie wydano 500 lirów jako 5 zeta –dałem się nabrać a numer odkryłem dopiero w domu uśmiałem się co nie miara –dorzuciłem go do zbiorów i też mnie cieszy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2007 były takie dwa z 82 i 84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.