Skocz do zawartości

Tannenberg Denkmal

Garbiak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
Tannenberg forever :) Nowości tym razem na stronie głównej.

Wszystkim Po Szpadlu Wszelkiego Dobrego.
2004 jeszcze nie skończony.
(podobno śnieg ma zejść..)
  • 2 weeks later...
Napisano

witam, i zdaje relacje z sylwestrowego weekendu, 6 na gorze jeszcze nie czyszczonych sa ze wczoraj, 3 pod nimi sa z soboty (na kacu kiepsko sie kopalo :>)

Napisano

i 3 na dole + pare baczkow, za otliczneje strelibu X 3, kaiser, 50 kopiejek oraz niesmiertelnik pruskiej zandarmerii polowej sa z piatku, jeszcze przed otworzeniem szampana, oczywiscie na zdjeciu juz po czyszczeniu

Napisano

dorzuce jeszcze tylko jedno zdjecie, klamra ktora byla moja druga klamra w karierze, do niedawna nie wiedzialem ze jest z alpaki, odczyscilem z patynki i mile sie zaskoczylem :D

podobno gwardia

Napisano
dodam jeszcze, ze te klamerki i inne graty z sylwestrowego weekendu sa t oznaleziska 4 osob, a nie jednej. gwoli scislosci, zeby potem nie bylo :) ale i tak uwazam ze ladnie
Napisano
Ja jeszcze nie mam żadnej carskiej klamerki (tylko ucho od jednej), ale kiedyś się zmobilizuję i pójdę na pobojowisko i wygrzebię sobie ze trzy (w tym jedną koniecznie saperów).
Pozdrawiam
Napisano
Wiadomości z Tannenbergu. Bardzo ciekawy nieśmiertelnik tłoczony zewnetrznie.Sztuk dwie. tłumaczenie polskie
W-tiel.p.
15.sap.b
31.54
Literka D najprawdopodobniej z pagonu. 2 razy odznaka pulkowa. Znaczek z Hindenburgiem. Masa guzikow.I najciekawsze: pieczęc 4 roty 22 pulku.
Pozdrowienia
Napisano
Frozzer dzięki za miejscowke
trwfiłem na dołek,12klamerek,podwujne nieśmiertelniki 144, 3 bebuty,siodło z pozłacanymi strzemionami i carskie odznaki za zasługi,
pozdro.
Napisano
Witam,
Doszły mnie wieści, iż szalejecie. Przecież Bocian po prostu sprawdzi jakie ip nadało post jako olsztyn i po krzyku. Proponuję więcej umiaru w wyścigach i więcej ale pozytywnego krytycyzmu .
  • 1 month later...
Napisano

Witam, temat niemożliwy: sniegu na dwa sztychy, lodu na 30 cm, mułu i wody na półtorej metra...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie